Studentenpanel Meeting

Dinsdag 18 september 2018 17:30 - Dinsdag 18 september 2018 19:30 - 7 mensen gaan
Studentenpanel MeetingFilosofie, wiskunde, psychologie, informatica, taalwetenschap... Al deze vakgebieden komen terug bij KI. Sommige wat meer, sommige wat minder. Sommige te veel, sommige te weinig?

Inleiding logica, introductie cognitiewetenschap, mooie vakken, maar wat als er iets is? Wat als de docent te traag gaat of juist begrippen niet uitlegt? Wat als je in 15 minuten van de Uithof naar de binnenstad moet komen omdat je op die twee plekken les hebt? En bij wie moet je zijn als je tutor de beste persoon binnen heel KI is of juist een onzichtbaar en onbereikbaar spook is?


De OpleidingsCommissie van KI is in voor de verbetering van de opleiding op elk gebied. Echter, we zijn maar met 4 studenten die natuurlijk niet alle vakken (tegelijk) volgen en niet met z'n viertjes een goede representatie van de KI-community zijn. Daarom is twee jaar geleden het Studentenpanel in het leven geroepen: een groep studenten van verschillende jaarlagen en richtingen bij KI die één keer per blok meeten om te praten over onderwerpen die er spelen en tussenevaluaties houden bij de vakken.


Geïnteresseerd? 18 september om 17:30 is onze eerste meeting (er zullen pizza's zijn!)
Wie:
OC (OpleidingsCommissie)
Wat:
Studentenpanel Meeting
Waar:
NNB
Wanneer:
dinsdag 18 september
Kosten:
Geen