[ABC] Café-KI René van Gasteren

Dinsdag 16 oktober 2018 19:00 - Dinsdag 16 oktober 2018 21:00 - 8 mensen gaan
[ABC] Café-KI René van GasterenHeb jij geen idee wat je met je studie KI later kan gaan doen? Ben je op zoek naar de samenhang in de studie? Of ben je benieuwd of de keuzes die je maakt (of niet maakt) goed uitpakken? Met deze vragen zat ik ook, toen ik KI studeerde. a, zoals het zes jaar geleden nog heette. Inmiddels werk ik op een plek die mij het gevoel geeft van a en Incognito. De sfeer, de mensen, de werkzaamheden…

Ik wil jullie op deze avond twee dingen vertellen. Waarom mijn werkgever Ordina RulesMatter! mij het gevoel geeft Incognitoër te zijn. En waarom KI een gouden studie is, die jou ontzettend veel mogelijkheden geeft op de arbeidsmarkt. Waar ik vooral ruimte voor wil geven is vragen vanuit jullie kant. Dan gaan we samen op zoek naar de antwoorden.


René van Gasteren studeerde tussen 2008 en 2013 a. Hij was in de jaren heel actief voor Incognito, onder meer als voorzitter van de AiAiAi, de Trea en als lid van de opleidingscommissie. In zijn ijver en nieuwsgierigheid om bovenstaande vragen te beantwoorden interviewde hij vele docenten en oud-studenten a. De interviews zijn later gebundeld in een boek. Nu werkt René als software ontwikkelaar en contentmaker voor Ordina RulesMatter!

Kom ook lekker naar Hemingway en luister naar René met een gratis drankje in je hand!
Wie:
ABC
Wat:
Café-KI Ordina! van René van Gasteren
Waar:
Hemingway
Wanneer:
Dinsdag 16 oktober, om 19.00u
Kosten:
Geen