Heel Incognito Bakt!

Dinsdag 23 april 2019 15:00 - Dinsdag 23 april 2019 18:00 - 22 mensen gaan
Heel Incognito Bakt!Wie kent het niet, het heerlijke en rustgevende bakprogramma waar de mooiste creaties van thuisbakkers voorbij komen: Heel Holland Bakt. Normaal gesproken vond dit spektakel vaak in de zomer plaats, maar afgelopen jaar konden we genieten van lekkere winterse baksels. Helaas is het nu dus al een paar maanden geleden dat de winnares van dit jaar, Anna, met de titel werd bekroond. Nu het zonnetje weer schijnt is het het perfecte weer om lekkere taarten in het park te eten, en komen alle bakkriebels weer naar boven. Daarom organiseren wij speciaal voor jullie... Heel Incognito Bakt! Of je nou iets lekkers wilt gaan bakken of juist lekker van de creaties wilt smikkelen, voor ieder is er wat wils!
Schrijf je hier snel in voor het evenement, en geef even aan of je iets gaat bakken (en dus mee wilt strijden voor de titel als Incognito's meesterbakker van het jaar) of dat je graag andermans baksels wilt jureren (we vragen 3 euro voor de deelname van proevers, om zo alle onkosten van de bakkers te vergoeden).
We hopen op mooi weer, zodat we lekker op de heuvel van het Griftpark in het zonnetje kunnen genieten van alle creaties! Anders laten we jullie nog weten waar we naartoe verplaatsen.
Wie:
Bestuur
Wat:
Heel Incognito Bakt
Waar:
De heuvel in het Griftpark
Wanneer:
Dinsdag 23 april
Kosten:
3 euro voor een proefpas