Liftwedstrijd

Zaterdag 5 oktober 2019 09:00 - Zondag 6 oktober 2019 22:00 - 15 mensen gaan (30 max)
LiftwedstrijdYesss, we mogen weer! Binnenkort kan je de strijd aan gaan om zo snel mogelijk van A naar B te liften. En dit jaar gaan we naar.... Brussel!
Zaterdagochtend 5 oktober vertrek je met je liftpartner in de hoop om 's middags in Brussel aan te komen. Eenmaal in Brussel aangekomen heb je de rest van het weekend de tijd om deze mooie stad te verkennen en om goed uit te gaan in het stapcentrum. We vertrekken zondagavond gewoon met een bus naar Utrecht. Neem na de eerste deeltentamens lekker een weekend vrij en join dit gezellige weekend met je studiegenoten.

Wil je hier bij zijn? Schrijf je dan in en geef aan wie jouw liftpartner wordt. De duo's moeten gevormd worden uit een man en vrouw. Ook als je nog geen partner hebt gevonden kan je je gewoon aanmelden! Dan zorgen we later dat er een duo wordt gevormd.

Er zijn maar 30 plekken dus zet 5 en 6 oktober in je agenda en schrijf je snel in! Het wordt sowieso weer super!

Praktische informatie:
  • Je betaalt 40 euro voor het hele weekend, dat houdt in; een overlevingspakketje, hostel (incl ontbijt), vervoer voor de terugweg
  • Je hebt de garantie om opgehaald te worden, dus iedereen zal 's avonds in Brussel zijn
  • Voor beide personen van het duo is inschrijving verplicht!
  • De uitschrijf deadline is ook op dinsdag 1 okt 23:59. Als je daarna nog ingeschreven staat, ben je verplicht het inschrijfgeld te betalen!
Wie:
Après-CKI
Wat:
Liftwedstrijd Brussel
Waar:
Utrecht-Brussel
Wanneer:
5-6 oktober
Kosten:
40 euro