Bird Day Borrel

Dinsdag 14 januari 2020 20:00 - Dinsdag 14 januari 2020 23:59 - 6 mensen gaan
Bird Day BorrelHet is niet alleen de tweede dinsdag van de maand, maar ook de tweede dinsdag van het jaar! Het is zelfs de tweede dinsdag van het totale decennium! Daar kan de maandelijkse borrel natuurlijk niet ontbreken, dat weet je zelf ook wel. De borrel vindt plaats in Café Ouwe Dikke Dries (dus niet zoals gewoonlijk in de Potdeksel!!), en is vanwege alle verjaardagsperikelen in heus Birdday-thema.
Laat zien dat je een echte pelikaan bent door je keelzak helemaal te vullen met bier, of doe het wat rustiger aan als een pinguïn. Misschien komt er wel een echte kardinaal in je naar boven bij die heerlijke smartlappen, of dans je de vogeltjesdans. Als je naar deze borrel Toekan zou dat schrikbArend leuk zijn, hoe meer spreeuwen hoe meer vreugd zeggen ze altijd.

Op deze avond worden tevens de winnaars bekendgemaakt van de Google Homes die te winnen waren op de Carrièrebeurs van 3 december! Zit jij in de race, dan is je aanwezigheid een Must. Heb je niet gewonnen, dan zijn er genoeg middelen aanwezig om je te troosten.

Tot kijk in Café Ouwe Dikke Dries! (dus niet zoals gewoonlijk in de Potdeksel!!)
Wie:
Bestuur
Wat:
Borrel: Bird Day editie
Waar:
Oude Dikke Dries
Wanneer:
14 januari 2020
Kosten:
je drankjes!