Shoarma Avond

Donderdag 13 februari 2020 18:00 - Donderdag 13 februari 2020 22:00 - 41 mensen gaan
Shoarma AvondHet is alweer die tijd van het jaar: Valentijnsdag. Of je nou van plan bent om met een partner iets de doen of nog iemand zoekt om deze dag mee door te brengen, het maakt allemaal niet meer uit, want traditiegetrouw is op 13 februari de Shoarma-avond! Zoveel vlees en vet dat je lekker in shape bent de 14e en dat er naast liefde ook knoflooksaus in de lucht hangt. Klinkt dit als een top plan en wilde je toch al liever thuisblijven op Valentijnsdag, dan is dit iets voor jou!

Natuurlijk is apido er ook bij! Laat iemand die dat verdient, weten waarom diegene zo tof is door een roos met een lief berichtje te sturen. Deze wordt aan hem/haar gegeven tijdens de shoarma avond <3. De eerste roos die je verstuurt is gratis. Als je meerdere mensen blij wilt maken, kost dat 1,50 per roos. Stuur hiervoor een mailtje naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
met de naam van de gelukkige en eventueel een lief berichtje. #love

Let op!! In principe kopen we vegetarische shoarma in, als je vlees wilt laat dat dan weten als notitie bij je inschrijving. Dit is een experiment met het oog op verduurzaming.
Wie:
Après-CKI
Wat:
Shoarma Avond
Waar:
Verlengde Hoogravenseweg 25
Wanneer:
13 februari 18:00 - 22:00
Kosten:
€4 ~ €6 eu