AFGELAST - Smash Toernooi

Woensdag 18 maart 2020 11:00 - Woensdag 18 maart 2020 15:00 - 7 mensen gaan
AFGELAST - Smash ToernooiMenigeen zal op 11 maart genoten hebben van onze Smashcursus. Wat was het een spektakel! Ikzelf heb nog nooit zo duidelijk het verschil tussen de A-knop en de B-knop uitgelegd gekregen in ieder geval.

En nou dat iedereen op dat niveau is (of eventueel zelfs nog hoger!) is het een ultieme tijd om jezelf en anderen te verbouwereren met je new-found powers! Tot dat doeleinde houden Rick en Marnix op 18 maart een Smash toernooi. Deze is uiteraard toegankelijk voor iedereen, maar er liggen wel extra head pats in het verschiet voor de mensen die ook bij de cursus aanwezig waren.

De regels van het toernooi zullen vrij standaard zijn, wat wil zeggen 3 Stocks/No Items/Met Loser-Bracket. Wel willen we Stage Picks introduceren, wat inhoudt dat jij en je tegenstander elke battle samen een stage uit mogen kiezen uit de legale stages! Heeft jouw karakter baat bij platforms, of kan het karakter van je tegenstander niet wall-jumpen en de jouwe wel? Voor mensen die het willen kan dit een leuke extra factor toevoegen aan een potje smash!
Al met al, kom 18 maart naar Hoa, trek je langste zwaarden en sterkste vuisten aan, klem de controllers stevig in je knuisten en gebruik PK Fire en PK Freeze en Taunts tot niemand meer overeind staat!

PS. Marnix en Rick zullen dit toernooi niet meedoen, maar achteraf is er heus gelegenheid om hen uit te dagen voor een potje, voor die Ware eindbaas-sensatie
Wie:
Rick & Marnix
Wat:
Smash Toernooi
Waar:
HoCKI
Wanneer:
18 maart 11:00 - 15:00