De Online Borrel

Dinsdag 14 april 2020 20:00 - Dinsdag 14 april 2020 22:00 - 10 mensen gaan
De Online BorrelDe tweede dinsdag van de maand komt eraan en we weten allemaal wat dat betekent: tijd voor een borrel!! Ja hoor, we mogen weer, dit keer alleen niet in de Potdeksel. Dit wordt de heuze online editie waar jij met ons kunt borrelen vanaf je eigen plekkie thuis op de bank. Pak een drankje erbij en join onze borrel door op de jitsi-link te klikken die we dinsdag zullen delen. Dit is natuurlijk allemaal nieuw voor ons en we gaan bekijken hoe het bevalt, maar we kunnen in ieder geval niet wachten om bij te kletsen met jullie! Hou je dinsdagavond vanaf 20:00 dus vrij en kom mee borrelen, wordt gezellig!


Jullie kunnen de biertjes, wijn of groene ijsthee alvast koud zetten, want vanavond gaan we borrelen #yas
Eerst gaven we aan dit via zoom te doen, maar we zijn overgestapt naar Jitsi! Voor deze site hoef je niets te downloaden, je hebt enkel de juiste groepsnaam en het wachtwoord nodig. Die worden vanavond met jullie gedeeld🙂 (De app werkt overigens ook fijn)

Dan nog een andere mededeling:
Het KB is bekend!! Vanavond zullen ze alle 6 aanwezig zijn bij de borrel zodat jullie alvast kennis kunnen maken met het kandidaatsbestuur. Sluit dus vooral gezellig even aan!


_________________________

Hee jongens! We gaan zo van start. De naam van de groep is: usckiborrel 14 april en het wachtwoord = grijsthee.

Je kan ook joinen met deze link: https://meet.jit.si/usckiborrel14april

Tot zo!
Wie:
Bestuur
Wat:
Borrel
Waar:
thuis, met jitsi
Wanneer:
14 april