Vakkenkiesborrel

Dinsdag 19 mei 2020 20:00 - Dinsdag 19 mei 2020 22:00 - 10 mensen gaan
VakkenkiesborrelHet studiejaar zit alweer in de laatste fase, tijd om je alvast klaar te maken voor het volgende jaar! Voor eerstejaars betekent dat ook dat je binnenkort je vakkenpakket moet gaan kiezen. Een grote keuze, want nu mag je zelf gaan kiezen welke kant je op wil gaan binnen de studie!
Wil je je verdiepen in filosofie en taalkunde, is de psychologische kant van KI nou precies wat jij wil of ben je toch wel een fan van programmeren? Alle drie natuurlijk, maar geen zorgen: op dinsdag 19 mei is er vanaf 20:00 via de Discord server de vakkenkiesborrel! Hier kun je - op veilige afstand - samen met ouderejaars gezellig kletsen over wat nou de voor- en nadelen er zijn aan de verschillende richtingen, wat je nou precies gaat doen bij een bepaald vak en wat er verder voor leuke vakken zijn om te kiezen in je vrije ruimte.
Ook zeer aan te raden voor de ouderejaars. Niet alleen kan je schattige eerstejaars helpen met deze belangrijke keuze ook is er natuurlijk niks leuker dan lekker ranten over die gekke docenten en je favoriete vakken? En misschien heeft iemand dé tip voor een fantastisch keuzevak in blok 2 tijdslot D! Win-win-win situatie!
Extra punten voor wie zelf(gebakken) koekjes meeneemt 😉
Wie:
StoCKI
Wat:
Vakkenkiesborrel
Waar:
Discord
Wanneer:
19 mei 20:00