Bierproeverij

Donderdag 25 juni 2020 20:00 - Donderdag 25 juni 2020 22:00 - 11 mensen gaan (50 max)
BierproeverijBlond bier, tripel bier, witbier… Er zijn vele verschillende biersoorten te vinden bij de supermarkt of de slijterij om de hoek. Soms zou je wel een beetje kunnen verdrinken in de vele keuzes die je hier aangeboden krijgt. Vandaar dat wij een speciaal bierpakket samen hebben gesteld voor deze bierproeverij! Wil jij gezellig met Incognito vanuit huis een bierproeverij doen? Of kom jij gewoon gezellig mee praten? Dan is dit evenement echt iets voor jou!

Uiteraard is iedereen gewoon welkom bij deze bierproeverij. Specifiek voor deze bierproeverij kunnen jullie een speciaal bierpakket uitproberen die in beperkte voorraad aanwezig is! Wanneer je in Utrecht woont, wordt dit pakket bij je thuis bezorgd. Dit is dan ook handig om aan te geven in de notities op de site. Later komt er een lijstje met biertjes voor als je niet in Utrecht woont en toch de biertjes in huis wil halen!

Ben jij van de Heineken, of toch meer van de Hertog Jan? Dat gaan we hier lekker niet testen, want dit is veel specialer dan normaal bier. Specialer bier? Speciaalbier! De volgende super speciale biertjes zullen maar liefst aan bod komen: La Chouffe Blonde, Lowlander White Ale, Jopen Let There Be Light, Lindeman's Kriek, Grimbergen Dubbel en de Straffe Hendrik Tripel. Deze kun je ook in de supermarkt halen, dus als je geen bierpakket hebt, niet getreurd!
Wie:
Kandidaatbestuursleden
Wat:
Bierproeverij
Waar:
Thuis!
Wanneer:
25 juni 20:00 - 22:00
Kosten:
Bierpakket is €12,50, bezorgen is €2,50