[Opleidingscommissie] Studentpanel bijeenkomst

Woensdag 16 september 2020 15:30 - Woensdag 16 september 2020 17:00 - 0 mensen gaan
De Opleidingscommissie start dit jaar weer met het Studentpanel! Het Studentpanel is een herhaaldelijke bijeenkomst waar iedere KI student zich vrijblijvend bij kan aansluiten, die samen met de Opleidingscommissie praat over de stand van zaken op onze opleiding. Zeker met de huidige situatie rondom het bimodale onderwijs op de universiteit vinden wij het erg belangrijk regelmatig inspraakmomenten voor studenten te organiseren, om te horen wat er speelt binnen de opleiding.
De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 september om 15:30 uur, op de Microsoft Teams pagina Human-centered Artificial Intelligence (HAI), waar jullie als het goed is allemaal een uitnodiging voor hebben gehad. We zullen het deze eerste meeting vooral hebben over hoe jullie het bimodale onderwijs tot nu toe ervaren hebben en of er problemen zijn waar jullie tegenaan lopen.
Lijkt het je leuk om een keer mee te praten over de kwaliteit van het onderwijs, en (optioneel) ook voor langere tijd betrokken te blijven bij het Studentpanel? Stuur dan vooral een mail naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
! We hebben graag een inventarisatie van hoeveel mensen wij de 16e kunnen verwachten.

Hopelijk tot dan!

Groetjes,

De Opleidingscommissie KI
Wie:
Opleidingscommissie
Wat:
Studentpanel bijeenkomst
Waar:
Microsoft Teams pagina Human-centered Artificial Intelligence (HAI)
Wanneer:
Woensdag 16 september, 15.30