Kettingverhaal

Woensdag 13 januari 2021 20:00 - Vrijdag 15 januari 2021 20:00 - 19 mensen gaan
KettingverhaalSchrijvers, semi-schrijvers, mensen die de Nederlandse taal beheersen en alles daartussenin opgelet!

Dit is je kans om mee te doen aan ons kettingverhaal. Een kettingverhaal is een verhaal waarbij schrijvers de laatste twee zinnen van de vorige schrijver ontvangen. Het is de bedoeling dat er aan de hand van deze twee zinnen een nieuw verhaal van 300 woorden wordt geschreven. Je mag hier al je creativiteit in kwijt, hoe gekker hoe beter! Al deze verhalen worden uiteindelijk aan elkaar geplakt en gepubliceerd hier op de site.

Woensdag 13 januari zal de eerste die zich heeft ingeschreven de eer krijgen om te starten met het verhaal. Je hebt 2 dagen de tijd en dan is de volgende aan de beurt. Hieronder staan wat gegevens over de hoofdpersoon. Verder ben je helemaal vrij om het verhaal invulling te geven.

Het verhaal zal gaan over Anne de Vries van 23 jaar. Ze woont in Utrecht en studeert filosofie. Het probleem waar Anne tegenaan loopt is dat ze altijd blut is en het ziet er somber uit voor Anne na haar studie. Anne heeft een kat waar ze allergisch voor is en maakt altijd de gekste dingen mee.
Wie:
Bestuur
Wat:
Kettingverhaal
Waar:
Online
Wanneer:
Woensdag 13 januari
Kosten:
NVT