Kaartspellen met de AprèsCKI

Dinsdag 19 januari 2021 20:30 - Dinsdag 19 januari 2021 22:00 - 7 mensen gaan
Kaartspellen met de AprèsCKIHet is waarschijnlijk al een tijd geleden dat je gewoon lekker ouderwets met wat vrienden een kaartspel hebt gedaan. Of dit nu pesten of rikken, of iets studentikozer als kingsen of fuck de dealer is. Het advies voor aantal gasten is nog steeds twee en de kroegen zijn nog steeds dicht, maar diep vanbinnen snak je naar het gevoel van een hand vol kaarten. De pijn in iemands ogen als je die +4 opgooit en het genot van je medespelers als je de bus in moet. Daar heeft de Après-a een (soort van) oplossing voor! Het zal niet hetzelfde zijn als in het echt, maar wij organiseren een online kaartspellen avond! Hierbij gaan we verschillende spellen doen, waar ook drankspellen tussen zitten! Hoe het allemaal te werk zal gaan wordt tezijnertijd uitgelegd, maar wees er vooral bij om gezellig met al je vrienden en met vreemdelingen lekker te kaarten.

Het zal plaatsvinden op 19 januari om 20:30, waar we je graag op de discord zien. Pak er een lekker drankje bij, alcoholisch of niet, en doe mee! Hier is de discordlink: https://discord.gg/C7Jd4Gcy.

Disclaimer: normaal is er een BHV'er aanwezig bij dit soort activiteiten, maar logischerwijs kan deze je door corona niet helpen wanneer je teveel drinkt. Drink verantwoordelijk.
Wie:
Après-CKI
Wat:
Kaartspellen met de AprèsCKI
Waar:
https://discord.com/invite/gyHxSxf
Wanneer:
dinsdag 19 januari