TreCKI 2021 [DEADLINE 15 APRIL!!]

Donderdag 20 mei 2021 18:00 - Woensdag 26 mei 2021 13:00 - 15 mensen gaan
TreCKI 2021 [DEADLINE 15 APRIL!!]Hey!
Zoals jullie misschien inmiddels vernomen hebben, gaat de Trea dit jaar naar Arnhem, Nijmegen, Maastricht, Haarlem. We hebben echt geweldige activiteiten in petto, dus je wilt zoiezo mee! Je kunt je hier inschrijven voor de loting met de deadline van 15 april. We loten omdat er maximaal 33 mensen op reis kunnen exclusief begeleiding.

Er zijn wel wat coronatechnische dingen die handig zijn om te weten, deze kun je allemaal vinden op https://studiereis.uscki.nl, onder het kopje FAQ. Ook financieel hebben we nog wat dingen die we van jullie verwachten. Dus voordat je je inschrijft, LEES DE VOORWAARDEN GOED DOOR.

Check onze site ook voor een overzicht van alle activiteiten. We begrijpen dat de kosten voor een nederlandse reis misschien wat duur zijn, maar we hebben wel heeel leuke dingen op de planning staan.

Dit jaar kun je slechts loten voor de Trea, want beide reizen door laten gaan was een financieel risico. Er zijn slechts 33 plekken exclusief begeleiding. De loting is dit jaar niet heel ingewikkeld. Hij gaat als volgt:
Je schrijft je in, en we laten je op 16 april weten of je mee mag of niet.


Het kan zijn dat de reis door verslechterde corona omstandigheden geannulleerd kan worden. We kunnen gelukkig tot 30 dagen van tevoren kosteloos annuleren. Meer info over de financiele situatie vind je hier op https://studiereis.uscki.nl

Je kunt je trouwens ook inschrijven voor een matchingsactiviteit, zodat je in een zo leuk mogelijk groepje wordt geplaatst. deze vind plaats na de loting.
Wie:
TreCKI
Wat:
Reis door Nederland
Waar:
Nederland
Wanneer:
20 mei tot 26 mei
Kosten:
300-320 euro