Filmavond: Studio Ghibli

Dinsdag 25 mei 2021 20:00 - Dinsdag 25 mei 2021 22:30 - 10 mensen gaan
Filmavond: Studio Ghibli'De Disney van Japan'. Voor echte kenners misschien een tenenkrommende vergelijking, maar voor leken een redelijke inleiding op Studio Ghibli. Maar volgens vele fans kunnen de bijzondere verhalen, mooie, handgetekende animatie en magische muziek de recente werken van de Westerse gigant zelfs overtreffen! Studio Ghibli heeft tussen 1986 en heden 22 avondvullende tekenfilms gemaakt, en binnenkort gaan wij er een kijken. We doen dit met behulp van de browserextensie 'Netflix Party is now Teleparty' (waar je een Netflixaccount voor nodig hebt).
We gaan een van vijf geselecteerde films kijken: kies je favoriet, de films die je nog niet eerder hebt gezien, of zoek wat info op om te kijken wat je leuk lijkt, en stem op de Incognito Discord channel onder #evenementen! Zie de link naar de Incognito Discord channel in de announcements 😁
De filmavond zal plaatsvinden op dinsdagavond 25 mei, en beginnen om 20 uur. De winnende film wordt op 18 mei hier bekend gemaakt in de announcements.
Wie:
CultCKI
Wat:
Filmavond: Studio Ghibli
Waar:
Netflix Party!
Wanneer:
Dinsdag 25 mei om 20:00 uur
Kosten:
-