[Aluminium] [AVOND #2] Mystery Mansion

Zaterdag 5 juni 2021 20:00 - Zaterdag 5 juni 2021 22:00 - 23 mensen gaan
[Aluminium] [AVOND #2] Mystery Mansion Wegens succes organiseert de Aluminiumcommissie van Incognito op 5 juni een tweede avond van de exclusieve activiteit die je niet mag missen! Tijdens deze avond krijgen jullie namelijk de kans in de huid te kruipen van een echte speurder, om zo, door goed te puzzelen, het door ons ontworpen moordmysterie op te lossen. Negen acteurs (vanuit de Alumnicommissie) spelen de verdachten die jullie kunnen ondervragen en die jullie opdrachten geven. Bijt je een avond lang vast in een weerzinwekkend, escape room-esque mysterie, om daarna nog even na te genieten met een biertje of wijntje.

Het verhaal: Korax Studios presenteert: Mystery Mansion
In dit reality TV-programma verblijven vijf deelnemers in de befaamde Mystery Mansion, waar ze dag en nacht bij elkaar zitten en waar al hun privélevens en -interacties gefilmd worden. Elke week stemmen de kijkers een deelnemer weg, dus de participanten zullen hun best moeten doen om in the picture te blijven. Degene die als laatste overblijft, wint de villa en zal de rest van zijn of haar leven op rozen zitten. Tijdens de opnames gebeurt er echter iets onverwachts: Huup Holland, de topfavoriet, wordt dood aangetroffen: vermoord, wordt aangenomen. Vanwege de mysterieuze omstandigheden van de dood van Huup, is een oproep geplaatst door het detectivebureau: Alle teams die op deze avond mee willen doen om de moord op te lossen, zijn welkom! Meld je dus gauw aan met een team en los de moord op, zaterdagavond 5 juni om 20:00 uur, in Mystery Mansion!
Mysterie Mansion is een De Raaf© productie. In samenwerking met Aluminium U.S.C.K.I. Incognito. Alle rechten voorbehouden.
Wie:
Aluminium
Wat:
Mystery Mansion
Waar:
Online
Wanneer:
Zaterdag 5 juni