[Après-CKI] Kerstdiner

Maandag 13 december 2021 17:00 - Maandag 13 december 2021 20:00 - 66 mensen gaan (110 max)
[Après-CKI] Kerstdiner

DEZE ACTIVITEIT KAN HELAAS NIET DOORGAAN. WEL ZAL ER EEN KERSTLUNCH PLAATSVINDEN OP 20 DECEMBER. DE INSCHRIJVING HIERVOOR OPENT VANAVOND OM 20:00 UUR!
Heb jij ook al zo’n zin in kerst? Al die gezelligheid, geweldige kerst hits en al dat lekkere eten?

Dan ben je hier op de juiste plek! Incognito organiseert ook dit jaar namelijk weer een feestelijk kerstdiner op 13 december. Dit is dé plek om je favoriete studiegenoten nog even te spreken vóór de drukte van de feestdagen écht losbarst.

Ook dit jaar zal het kerstdiner weer plaatsvinden bij Humphrey's, gelegen aan de gracht. Voor slechts 32 euro kun je meegenieten van een driegangendiner, waarbij je de eerste 2 drankjes van Incognito krijgt. Het feest zal om 17.00 uur beginnen en om 20.00 uur afgelopen zijn. De huidige maatregelen staan ons niet toe om na te borrelen, maar mocht dit alsnog toegestaan zijn, zal hier later bericht over volgen.

Dus als je in deze koude tijden al helemaal warmloopt van dit idee, schrijf je dan snel in zodat je gezellig aan tafel kan schuiven!

Je zou ons enorm helpen door bij inschrijving alvast in de notities aan te geven welk voor-, hoofd- en nagerecht je wilt. Doe dit door de getallen die er voor staan op te schrijven. Mocht je nou nog even twijfelen kan dit ook later nog. Het menu is als volgt (druk op het driehoekje):

Spoiler
VOORGERECHTEN:
1) Rundercarpaccio met rucola, grana padano, truffelmayonaise en zongedroogd tomaatjes
2) Krokant gefrituurde zalmrol met edamame, ingelegde gember, zoetzure Chinese kool en yuzudressing
3) Rode uiensoep met laurier en een crispy kaastaartje (vegan)

HOOFDGERECHTEN:
4) Hollandse kalfsentrecote met knoflookjus en curry-ravioli
5) Provenciaalse Roodbaarsfilet met een mousseline van aardappel en bouillabaise en witte wijnsaus
6) Moussaka met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus (vegetarisch)

NAGERECHTEN:
7) Tiramisu met mokkaroomijs en amarettokaramelsaus
8 ) Chocolade fondant met sea-salted karamelroomijs en geschaafde amandelen
9) Taartje van limoen en mango met cashewnoten, mango sorbetijs en vegan room (vegan, glutenvrij en lactosevrij)


Belangrijk: Inschrijving betekent dat wij er ook echt vanuit gaan dat je er bij kunt zijn. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, meld je dan op tijd af, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Mocht dit niet meer mogelijk zijn, zal Humphrey's kosten in rekening brengen voor jouw diner, en dan zijn deze kosten dus voor jou.

De huidige corona maatregelen staan ons, gelukkig, toe om dit kerstdiner te organiseren. Mochten de regels verscherpen waardoor dit niet meer mogelijk is, dan zal iedereen zijn/haar geld terug ontvangen.
Wie:
Incognito-leden
Wat:
Kerstdiner
Waar:
Humphrey's
Wanneer:
Maandag 13 december 17:00 uur
Kosten:
Maximaal 32 euro