[Après-CKI] Gesnapt! (online escaperoom) TIJDSLOT 20:00-22:00 uur

Vrijdag 26 november 2021 20:00 - Vrijdag 26 november 2021 22:00 - 7 mensen gaan (18 max)
[Après-CKI] Gesnapt! (online escaperoom) TIJDSLOT 20:00-22:00 uur

Let op: Dit is voor het tijdslot 20:00-22:00 uur.
De best bezochte online activiteit van Incognito is terug! Je bent op een illegaal Après-a feestje totdat plotseling: De politie! Je moet maken dat je wegkomt, anders word je misschien wel opgepakt. Maar die briljante Après-a’ers laat je natuurlijk niet achter. Weet jij zoveel mogelijk Après-a’ers te redden en te ontsnappen uit het huis? Schrijf je dan nu snel in voor de escaperoom!

Zorg ervoor dat je vóór aanvang van de escaperoom in de Discord server zit. De link staat in de opmerkingen van deze activiteit. In deze discord server zal meer informatie worden gedeeld voordat de escaperoom begint. De escaperoom zal plaatsvinden op discord.

Je speelt de escaperoom in groepjes van 4 tot 6. Als je je op wilt geven als groepje, zorg er dan voor dat alle groepsleden de groepsnaam in hun notitie zetten. Uiteraard kan je je ook opgeven zonder groepje, dan zullen wij groepjes vormen.

Let op, er zijn verschillende tijdsloten voor deze activiteit. Mocht je je als groepje inschrijven, let er dan op dat jullie je bij het goede tijdslot inschrijven.
Wie:
Iedereen
Wat:
[ONLINE] Escaperoom
Waar:
Discord (online)
Wanneer:
Vrijdag 26 november 20:00 uur
Kosten:
Gratis