[GEANNULEERD] Kerstlunch

Maandag 20 december 2021 12:00 - Maandag 20 december 2021 15:00 - 41 mensen gaan (80 max)
[GEANNULEERD] KerstlunchHeb jij ook al zo’n zin in kerst? Al die gezelligheid, geweldige kerst hits en al dat lekkere eten?

Dan ben je hier op de juiste plek! Hoewel het kerstdiner dit jaar niet door kan gaan, organiseert Incognito dit jaar een feestelijke kerstlunch op 20 december om 12:00 uur. Dit is dé plek om je favoriete studiegenoten nog even te spreken vóór de drukte van de feestdagen écht losbarst.

De kerstlunch zal plaatsvinden bij Humphrey's, gelegen aan de gracht. Voor maximaal 28 euro (afhankelijk van het aantal inschrijvingen kan de prijs nog lager uitvallen) kun je meegenieten van twee heerlijke gangen met een broodje vooraf, waarbij je de eerste 2 drankjes van Incognito krijgt. Dus als je in deze koude tijden al helemaal warmloopt van dit idee, schrijf je dan snel in zodat je gezellig aan tafel kan schuiven!

Het menu vind je in de spoiler hieronder (druk op het driehoekje om te openen). Geef alsjeblieft zsm in de notities aan welke gerechten jij graag wilt. Doe dit door de nummers van één hoofdgerecht en één nagerecht op te schrijven.

Spoiler
HOOFDGERECHTEN:
1) Hollandse kalfsentrecote met knoflookjus en curry-ravioli
2) Provenciaalse Roodbaarsfilet met een mousseline van aardappel en bouillabaise en witte wijnsaus
3) Moussaka met kruidig vegetarisch gehakt en bechamelsaus (vegetarisch)

NAGERECHTEN:
4) Tiramisu met mokkaroomijs en amarettokaramelsaus
5) Chocolade fondant met sea-salted karamelroomijs en geschaafde amandelen
6) Taartje van limoen en mango met cashewnoten, mango sorbetijs en vegan room (vegan, glutenvrij en lactosevrij)


Belangrijk: Inschrijving betekent dat wij er ook echt vanuit gaan dat je er bij kunt zijn. Mocht je er dus niet bij kunnen zijn, meld je dan op tijd af, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Mocht je dit te laat of zelfs niet doorgeven, zal Humphrey's kosten in rekening brengen voor jouw lunch, en dan zijn deze kosten dus voor jou.

De huidige corona maatregelen staan ons, gelukkig, toe om deze lunch te organiseren. Mochten de regels verscherpen waardoor dit niet meer mogelijk is, dan zal iedereen hun geld terug ontvangen.
Let op QR code is verplicht!
Wie:
Iedereen
Wat:
Kerstlunch
Waar:
Humphrey's
Wanneer:
Maandag 20 december 12:00 uur
Kosten:
Maximaal 28 euro