[CultCKI] Online Filmavond: Life of Brian

Maandag 17 januari 2022 20:30 - Maandag 17 januari 2022 22:00 - 11 mensen gaan
[CultCKI] Online Filmavond: Life of BrianSTARTTIJD IS 20:00, de tijd hier boven klopt dus niet!!!
STARTTIJD IS 20:00, de tijd hier boven klopt dus niet!!!
STARTTIJD IS 20:00, de tijd hier boven klopt dus niet!!!

We zitten weer in de zoveelste lockdown, de dagen zijn kort en grauw en de wereld lijkt op weg te zijn naar de afgrond. In zulke tijden is er maar één ding om te doen: always look on the bright side of life! Om daar een beetje bij te helpen kijken we op 17 januari om 20:00 Monty Python's Life of Brian. Dit persiflage op georganiseerde religie en politiek wordt alom gezien als een van de beste komediefilms aller tijden, zo niet de beste. Dus mocht de oorsprong van de zinnen "I have a very good friend in Rome called Biggus Dickus" en "He's not the Messiah, he's a very naughty boy" je tot nu toe ontgaan zijn, dan is dit het moment om dit stukje cultuurgeschiedenis tot je te nemen! En als je de film al een keer gezien hebt, dan hoeven wij jou niet te overtuigen om naar de filmavond te komen, toch?

Filmavonden zijn natuurlijk gezelliger met vrienden. Het is vanuit de overheid toegestaan om één of twee gasten te ontvangen, voel je dus ook vrij om hier gebruik van te maken. Let er hierbij wel op dat jullie alle coronamaatregelen naleven en veilig zijn!

Wij zullen bij deze filmavond gebruik maken van de 'teleparty'-plugin. Om deze te kunnen gebruiken, moet je Netflix hebben. Mocht je nou geen toegang hebben tot Netflix, geef dit dan aan in de notities, dan gaan wij kijken of het mogelijk is om het ook op een andere manier te streamen.
Wie:
Iedereen
Wat:
Online Filmavond (Life of Brian)
Waar:
Heerlijk op je eigen bank
Wanneer:
Maandag 17 januari 20:00 uur
Kosten:
Gratis