[Après-CKI] Online Weerwolven

Donderdag 20 januari 2022 11:00 - Donderdag 20 januari 2022 11:00 - 34 mensen gaan
[Après-CKI] Online WeerwolvenHet is een donkere woensdagavond in januari.. De avond zelf is niet ongewoon. Deze woensdagavond lijkt niet anders te zijn dan andere avonden. Het lijkt erop dat alle Incognitoërs gezellig gaan borrelen op de (online) maandelijkse borrel en dan, net als alle andere avonden, lekker naar bed gaan om rustig te gaan slapen..

Het tegendeel is waar.

Deze avond is namelijk de avond dat enkele van deze onschuldig-ogende Incognitoërs zullen ontwaken als een hongerig monster: een weerwolf. Zij zullen avond na avond op zoek gaan naar een prooi, net zolang totdat er niemand meer over is of totdat zij door hun mede-Incognitoërs worden ontmaskerd.

Durf jij het aan?

Donderdag 20 januari zullen wij van start gaan met Weerwolven, één van de leukste partygames die er bestaat! Wij zullen dit spelen via whatsapp, wat betekent dat deze app een vereiste is. Het spel zal enkele echte dagen duren, waarbij je dagelijks enkele dingen moet doen (zoals stemmen), maar niet al te veel tijd kwijt bent en zelf kunt kiezen wanneer je dit doet (je hoeft dus ook niet stipt om 11:00 uur beschikbaar zijn op donderdag). Het spel zelf zal gespeeld worden volgens de normale spelregels van Weerwolven.
Wie:
Iedereen
Wat:
Weerwolven
Waar:
Whatsapp
Wanneer:
Donderdag 20 januari
Kosten:
Gratiss