[DIES] Dierentuin

Woensdag 16 februari 2022 10:00 - Woensdag 16 februari 2022 15:00 - 24 mensen gaan (50 max)
[DIES] DierentuinWat gaat de tijd soms snel hè? De tijd van buiten spelen en verjaardagspartijtjes zijn voorbij gevlogen. Echt tijd dus om je innerlijke kind weer naar boven te halen. En je hebt geluk: want je bent uitgenodigd voor het feestje van Incognito!

In januari hadden we al de supervette dies pubquiz, en nu hebben we een geweldige dagactiviteit. We gaan we naar Dierenpark Amersfoort! Aapjes kijken in het buitenverblijf, vissen kijken in het aquarium, mensen kijken op het terras: je kijkt je ogen uit. En wie jarig is trakteert, dus in plaats van de reguliere entreeprijs van €26,- betaal je slechts 5 euro! Hier wil je echt bij zijn, dus trommel je vrienden, vage kennissen, mentoren of werkgroepsgenoten op: Alle Incognitoërs mogen mee.

We vertrekken om 10 uur vanaf Utrecht Centraal op spoor 3 en komen rond 10:45 uur aan bij de dierentuin. Zorg dat je op tijd bent, want anders kun je niet met ons tarief mee naar binnen! We gaan gezamenlijk heen, maar je kan naar huis gaan wanneer je wilt. Zo kun je toch nog op tijd thuis zijn om college te volgen, de hond uit te laten of te koken voor je huisgenoten.

P.S. Je kan natuurlijk ook rechtstreeks naar Dierenpark Amersfoort gaan. Geef het dan even aan in de noitite en zorg dat je op tijd bij de dierentuin bent.

Let op: Geldige QR-code en legitimatie verplicht.

Wie:
Bestuur
Wat:
Dierentuin
Waar:
Utrecht Centraal spoor 3
Wanneer:
16 Februari 10:00
Kosten:
ongeveer 5 Euro + je eigen vervoerskosten