[RAG-week] Maandelijkse borrel

Woensdag 16 maart 2022 20:00 - Woensdag 16 maart 2022 23:00 - 38 mensen gaan
[RAG-week] Maandelijkse borrelDeze maandelijkse borrel staat in thema van de RAG-week! Dat betekent dat het uiteraard gewoon een hele gezellige borrel is, maar we halen ook nog eens geld op voor het goede doel! De goede doelen dit jaar zijn Milieudefensie en Centrum Seksueel Geweld. Voor meer informatie kan je kijken op: https://ragweekutrecht.nl/

Dit doen we door de borrel lekker op te spicen met een eigen loterij en veiling, dus kom gezellig langs en wie weet vind je hier alles waarvan je niet wist dat je het nodig had! Je bent uiteraard niet verplicht om op iets te bieden of een lootje te kopen voor de loterij, het is vooral ook hartstikke gezellig!

Voor de loterij hebben wij al verschillende prijzen, waaronder een JBL Flip 5 ECO gesponsord door NDI (https://www.ndi.nl/)! Zo steun je dus niet alleen het goede doel maar maak je ook nog eens kans op een geweldige hoofdprijs!

Hoewel we al een prachtige hoofdprijs hebben voor de loterij, hebben we voor de veiling jouw hulp nog nodig! Heb jij thuis nog een bordspel liggen dat stof zit te vangen, of oude studieboeken die je niet meer nodig hebt? Of ben je bereid om een avondje te koken voor de hoogste bieder? Stuur dan een appje of een mailtje naar het bestuur, dan kunnen we het in jouw naam veilen! Uiteraard kan je ons ook altijd even aanspreken op Hoa of in Mick O'Connells. Zo kun je andere leden blij maken met iets moois, en tegelijkertijd geld ophalen voor het goede doel. Tot dan!
Wie:
Bestuur
Wat:
Veiling
Waar:
Mick O'Connells
Wanneer:
Woensdag 16 maart, 19:30
Kosten:
-