[CultCKI] Cabaret voorstelling Alex Ploeg

Woensdag 18 mei 2022 20:00 - Woensdag 18 mei 2022 21:30 - 12 mensen gaan (15 max)
[CultCKI] Cabaret voorstelling Alex PloegHeerlijk helemaal kapot gaan en lachen om goeie grappen en een gezonde hoeveelheid zelfspot: wie wilt dit nou niet? Op 18 mei gaat de Culta naar de Stadsschouwburg om hier te genieten van de geweldige voorstelling EGO van Alex Ploeg. Evenals zijn vorige voorstelling Ultimatum, krijgt deze voorstelling lovende kritieken en goeie recensies!

Humor is natuurlijk persoonlijk en verschilt per persoon. Vraag je je nou af of Alex Ploeg iets voor jou is? Alex Ploeg is onder andere betrokken geweest bij programma’s als Zondag met Lubach, Dit Was het Nieuws, Cojones, Foute Vrienden en de Grote Improvisatieshow. Ook maakte hij het sketchprogramma Klikbeet. Zijn dit programma’s waar jij van kunt genieten? Dan zien we je graag op 18 mei in de Stadsschouwburg!

Let op: ivm de lopende ticketverkoop, sluit de inschrijving voor deze activiteit vroeg, namelijk donderdag 3 maart. Mochten er nog meer tickets beschikbaar zijn, zullen we de inschrijving deadline verlengen, maar hierbij geldt wel dat wij afhankelijk zijn van de ticketverkoop van de voorstelling en dus: op = op! Ook geldt dat de inschrijvingen 3 maart bindend worden, aangezien wij dan de tickets zullen bestellen voor de mensen die ingeschreven staan.
Wie:
Iedereen
Wat:
Cabaret van Alex Ploeg
Waar:
Stadsschouwburg Utrecht
Wanneer:
18 mei om 20:00 uur
Kosten:
Maximaal 15 euro