Carrièrenacht Geesteswetenschappen 2022

Donderdag 10 maart 2022 18:00 - Donderdag 10 maart 2022 22:00 - 5 mensen gaan
Carrièrenacht Geesteswetenschappen 2022In een wereld die draait om een apocalyptische toekomst qua klimaatverandering en waarin ons leven intussen bijna 2 jaar geteisterd wordt door een virus, lanceert de faculteit Geesteswetenschappen met al haar studieverenigingen op donderdag 10 maart de Carrièrenacht Geesteswetenschappen 2022 met als thema: Duurzaamheid! Denk daarbij niet alleen aan ‘beter voor de aarde’, maar ook aan duurzaamheid in het licht van je eigen loopbaan- en arbeidsmarktoriëntatie en je eigen functioneren in het hier en nu.

Je kan workshops en lezingen bijwonen over thema’s als mentale gezondheid, duurzaam zijn met jezelf, werkgeluk, duurzaam tijdgebruik – plannen, werkritme, grenzen – duurzaam reizen in internationale organisaties, hergebruik van materiaal en kennis, blijven leren, lokaal organiseren en duurzaamheidsethiek, etcetera.

Circa veertig alumni van de faculteit zullen vertellen over hun functies en hun loopbaan. Hoe vonden zij hun passie? Hoe behouden zij hun energie? Hoe werkt duurzaamheid in hun werk en werken door?

De alumni die onze bachelor komen representeren zijn Lydia Bax en Jan van Casteren!

Lydia zal daar vertellen over haar werk bij Politie Eenheid midden Nederland als Junior Developer opsporingsapplicaties. Na een jaar ervaring in de opsporing is ze nu aan het doorgroeien als digitale rechercheur, waarbij ze ook op het plaats delict aanwezig zal zijn om digitale sporen veilig te stellen. Super interessant om daar meer over te leren kennen en hoe je daar terecht kan komen! Lydia zal in de ronde zijn van 20:00-20:30.

Bij Bolesian werkt Jan waar hij als specialist op het gebied van Taalkunde werkzaam is. Hier heeft hij samen met collega's een programma ontwikkelt waarmee gegevens automatisch geanominiseerd kunnen worden. Onder andere hiervoor heeft Bolesian de prijs van meest innovatieve ICT-bedrijf gewonnen in 2020! Jan zal in de ronde zijn van 20:30-21:00.

Aanmelden gaat via de Carrièrenacht site!


Hier kan je per ronde aangeven of je iets wil volgen of niet, je hoeft dus niet van 18:00-22:00 aanwezig te zijn! Tot dan!

https://carrierenachtgw.nl/nl/registration/
Wie:
Faculteit Geesteswetenschappen
Wat:
Carrièrenacht GW
Waar:
Teams
Wanneer:
Donderdag 10 maart, 18:00
Kosten:
Meld je hier aan: https://carrierenachtgw.nl/nl/registration/