[Bestuur] Wissel-ALV

Woensdag 8 juni 2022 18:00 - Woensdag 8 juni 2022 22:00 - 38 mensen gaan
[Bestuur] Wissel-ALVBij deze speciale Algemene Ledenvergadering zal er naast een reflectie op afgelopen jaar ook gestemd worden over het aftreden van het huidig bestuur (awhh) en het installeren van het kandidaatbestuur (yaaay).

KB32.1 bestaat uit:
Kandidaatvoorzitter - Iris Pruiksma
Kandidaatsecretaris - Marijn Prins
Kandidaatpenningmeester - Lisa Aaldijk
Kandidaatbestuurslid ABC - Joris Visser
Kandidaatbestuurslid Après-a - Jet Langedijk
Kandidaatbestuurslid Publiciteit - Abel de Groote

Ben jij nou benieuwd naar wat Iris van plan is met de voorzittershamer? Wil je weten of Marijn een typdiploma heeft? Kan Lisa eigenlijk wel hoofdrekenen? Gaat Joris het Spoa-target vertienvoudigen? Weet Jet wel wat bier is? Gaat Abel iets geks met zijn haren doen? Kom dan naar de Wissel-ALV waar ze hun beleidsplannen zullen presenteren!

De Wissel ALV vindt plaats op woensdag 8 juni, van 18:00 tot 22:00 in de Aula van het Academiegebouw. Dit is een prachtige locatie, maar we zijn wel gebonden aan een eindtijd. Vandaar dat het de bedoeling is dat je vooraf eet. Gedurende de ALV zal er wel lekker koffie en thee beschikbaar zijn, en uiteraard zal er achteraf ook nog een gezellige borrel zijn waar we hopelijk de installatie van het nieuwe bestuur kunnen vieren en ons jaar goed kunnen afsluiten!

Het is tot 18:00 op 25 mei mogelijk een kandidaatbestuur voor te dragen. Dit kan gedaan worden door een mail te sturen naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
met daarin het desbetreffende kandidaatbestuur.
Wie:
HB en KB
Wat:
Wissel ALV
Waar:
Academiegebouw
Wanneer:
8 juni 18:00
Kosten:
-