[DraeCKI] Audities

Donderdag 22 september 2022 13:15 - Donderdag 22 september 2022 15:00 - 10 mensen gaan
[DraeCKI] AuditiesNu dat we hebben kunnen opwarmen en oefenen bij de theaterspelletjesmiddag van de ack-off wordt het hoog tijd voor de ware show, en daar hebben we JOU bij nodig! Wij van de Draea-commissie hebben ons deze zomer met volle overgave ontfermd over weer een zelf-geschreven theaterstuk en wij zoeken acteurs/actrices om dit eind Februari op het grote podium te verwezelijken!

Maar voordat de wekelijkse repetities van start kunnen wordt het eerst tijd voor de audities! Op donderdag 22 september in Ruppert 1.35 en vrijdag 23 september in Ruppert 0.33, beide om 13:15 ben je welkom om na een warming-up ons de sterren van de hemel te laten aanschouwen en zodoende een puike rol te krijgen in het stuk. Acteerwerk van iedere plank is welkom, je hoeft geen expert te zijn om een rol te kunnen bemachtigen dus doe lekker mee!

Mocht je nou beide gelegenheden niet kunnen of onverhoopt ziek zijn oid maar wel graag auditie willen doen, spreek dan vooral iemand van de commissie aan of stuur Antoine of Marnix een WhatsApp-berichtje, en dan zullen we een los auditie-momentje voor je inplannen (Telefoonnummers te vinden in het smoelenboek).
Wie:
DraeCKI
Wat:
Audities
Waar:
Ruppert 1.35
Wanneer:
Donderdag 22 september, 13:15
Kosten:
Gratis