Latex cursus

Dinsdag 25 oktober 2022 15:15 - Dinsdag 25 oktober 2022 17:00 - 44 mensen gaan
Latex cursus\documentclass[11pt,a4paper]{article}
\usepackage[dutch]{babel}

\title{\LaTeX cursus promo}

\begin{document}
\maketitle

Bestaan jouw huiswerkopdrachten alleen uit foto's van handgeschreven teksten? Of vecht je regelmatig met Word omdat dat verdraaide programma maar geen bulletpoint wilt neerzetten waar je er een wilt hebben? Er is een oplossing! Met LaTeX schrijf je met gemak de ingewikkeldste wiskundige formules en zet je de layout van de pagina preciés zoals je hem wilt. Het is dan ook geen wonder dat het gebruik van deze taal verplicht is bij veel vakken waar je formules moet schrijven, zoals Wiskunde voor KI.

Op dinsdag 25 oktober zullen we samen gaan zitten om deze taal voor eens en altijd onder de knie te krijgen. We beginnen met de basics zoals het maken van een bestand en de eerste formules, maar er zullen ook een aantal gevorderde onderwerpen behandeld worden. Je kan gelijk oefenen met opdrachten en er zullen TA's aanwezig zijn om te helpen.

Belangrijk: maak een account aan op overleaf.com (online versie) of installeer voor de cursus TeXstudio (offline versie). Tijdens de cursus zullen we zelf met overleaf werken.

\end{document}
Wie:
StoCKI
Wat:
Cursus
Waar:
BBG 023
Wanneer:
Dinsdag 25 oktober
Kosten:
Gratis