[Après-CKI] Batavierenrace: definitieve inschrijvingen!

Vrijdag 28 april 2023 19:00 - Zondag 30 april 2023 12:00 - 27 mensen gaan (25 max)
Op 28 & 29 april 2023 vindt de 51e editie van de Batavierenrace plaats! De Batavierenrace is de grootste estafetteloop van de wereld en zal van start gaan op vrijdagavond 28 april 2023. De route loopt van het centrum van Nijmegen, via Duitsland, de rustige Achterhoek en de Oude Markt in hartje Enschede naar de campus van de Universiteit Twente. Na de finish van de Batavierenrace rond 18:00 uur volgt jaarlijks het grootste studentenfeest van de Benelux op de campus van Universiteit Twente in Enschede. Dit wil je natuurlijk niet missen!

Ook dit jaar hebben we meegedaan en dat was een groot succes. We hebben gerend, elkaar aangemoedigd en natuurlijk (ondanks de spierpijn) heerlijk gedanst op het feest!
Wil je komend jaar ook mee gaan? Vul dan dit formulier in om je definitief in te schrijven!

De kosten zullen rond de €50 zijn. Hiervoor krijg je eten, drinken, steun, toeverlaat, het busje waarmee we gedurende de race mensen meenemen, een slaapplek en mag je óók nog eens naar het grootste studentenfeest ooit! We zullen ook nog een aantal batatrainingen organiseren zodat we met z'n allen in een mum van tijd de finish bereiken. Wat wil je nog meer?

Meer informatie over de Batavierenrace vind je op hun website.
Voor vragen kun je altijd mailen naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
of whatsappen (telefoonnummer staat op haar SmoBo-pagina) dan helpt Jet je graag verder.


NB Bij het invullen van het formulier geef je aan dat je definitief mee wilt doen. Je accepteert hiermee ook de betalingsverplichting. Mocht je je uit willen schrijven, dan kan dit door een mail te sturen naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan

Wie:
Après-CKI
Wat:
Batavierenrace
Waar:
Nijmegen en Enschede
Wanneer:
28 & 29 april 2023
Kosten:
Ongeveer 50 euro, maar nntb.