[TripCKI] Studiereis naar Berlijn

Donderdag 18 mei 2023 00:00 - Zondag 21 mei 2023 00:00 - 21 mensen gaan
TRIPa NAAR BERLIJN

Lekker een weekendje weg voor cultuur, currywursten biergartens - en ouderwets gezellig zuipen? Schrijf je dan komende dinsdag snél in voor de Tripa! De Tripa zal dit jaar naar Berlijn gaan, in de periode van donderdag 18 t/m zondag 21 mei (Hemelvaartsweekend dus). De kosten van deze reis zullen rond de 250-270€ bedragen. Bij deze kosten zijn inbegrepen:
  • Treinreis van Utrecht naar Berlijn en terug.
  • Overnachting
  • Één avond gezamelijk uit eten
  • Een aantal leuke activiteiten
  • Een studiegerelateerde activiteit met een AI bedrijf / Universiteit

Voor meer en specifieke informatie over de reis, kijk op de website van de studiereis: https://studiereis.uscki.nl/. Voor vragen kun je altijd naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
mailen.

Dit agenda item is NIET de inschrijving. Lees voor je je gaat inschrijven de documenten de belangrijke documenten door. Die zijn hier te vinden: https://www.uscki.nl/?pagina=News/Item&id=1039.
Om je vervolgens in te schrijven voor een reis moet je het volgende formulier invullen: https://www.cognitoforms.com/IrisPruiksma/Inschrijfformulier2eRondeStudiereizenUSaIncognito
Dit formulier zal vanaf dinsdag 10 januari 15:00 geopend zijn. Er zijn dit jaar 40 plekken voor de Tripa (hierbij is al meegerekend dat de commissie meegaat). Dus wees er snel bij, want vol = vol!

We zijn inmiddels begonnen aan de 2e inschrijfronde! Dat betekent dat als je al bent ingeschreven voor de Trea, kan je je nu óók aanmelden voor de Tripa!

Hopelijk zien we je bij de Tripa naar het bruisende Berlijn!!
Wie:
TripCKI
Wat:
[TripCKI] Studiereis naar Berlijn
Waar:
Berlijn
Wanneer:
Donderdag 18 mei
Kosten:
€250 tot €270