[HeimweeCKI] Cycling Dinner

Maandag 6 februari 2023 18:30 - Maandag 6 februari 2023 21:30 - 7 mensen gaan
[HeimweeCKI] Cycling DinnerIn het Heimweea zal B32 het bestuur weer voor een week overnemen. Naast dat ze de hele week op Hoa te vinden zijn, hebben ze een geweldige activiteit georganiseerd. Heimweea presenteert: Cycling Dinner!

Een diner met niet één, niet twee, maar wel drie gangen, en telkens nieuwe gesprekspartners. En een frisse neus. Dat is wat je te wachten staat bij het Heimweea Cycling dinner.

Samen met één ander iemand kook je een gerecht voor jezelf en twee andere duo's. Na elk gerecht fiets je door naar de volgende locatie voor het volgende gerecht, en we sluiten af met een gezellige borrel in een café. Waar dit zal zijn, laten wij later weten!

Even alle belangrijke info op een rijtje:
  • Schrijf je niet alleen in via de activiteit, maar ook via onderstaande forms. Je kan je als duo opgeven of in je eentje.
  • Het is belangrijk dat één iemand van het duo een kamer/huis in Utrecht heeft waar je met z'n zessen kan eten. Zo houden we alles op fietsafstand.
  • Als je je in je eentje opgeeft en je hebt geen kamer in Utrecht, proberen we je te matchen met iemand die wel een kamer in Utrecht heeft. Maar er is geen garantie dat er een plek voor je is.
  • De kosten voor de activiteit zijn €12,50. Dat is het streefbedrag dat je zelf uitgeeft aan eten / drankjes voor jouw gerecht. Dan heb je per duo dus €25,- om een mooie maaltijd voor 6 personen neer te zetten.

Aanmeldlink voor duo's:
https://www.cognitoforms.com/Uscki1/CyclingDinnerDuoInschrijving

Aanmeldlink voor in je eentje:
https://www.cognitoforms.com/Uscki1/CyclingDinnerSoloInschrijving

Dus slijp je koksmessen en je sommelier-skills, en dan zien we je op maandag 6 februari.
Wie:
Bestuur 32
Wat:
Cycling Dinner
Waar:
Meerdere plekken in Utrecht
Wanneer:
Maandag 6 februari
Kosten:
~12,50