[Après-CKI] Shoarma avond

Maandag 13 februari 2023 18:00 - Maandag 13 februari 2023 22:00 - 52 mensen gaan (60 max)
[Après-CKI] Shoarma avondIedereen heeft het erover dat Valentijnsdag er weer aan komt, maar voor een echte KI'er is de dag ervoor nog véél meer iets om naar uit te kijken: de Shoarma avond!

Kom met al je lieve studiegenootjes het bestaan van een enorme hoeveelheid shoarma en knoflooksaus vieren, zodat je de volgende dag je date omver kunt blazen met niets meer dan je adem. Daarvan zullen ze vast onder de indruk zijn.

Voor een schamele 5-8 euro geven we je gezelschap, alle shoarma en knoflooksaus die je zou kunnen eten en ook nog bier (of een ander lekker drankje) om het mee weg te spoelen. Wat wil je nog meer?!

Daarnaast worden natuurlijk ook de rozen en liefdesbrieven van apido uitgedeeld op de Shoarma avond, dus dat wil je natuurlijk ook niet missen! Wie weet ligt er wel een liefdesverklaring voor je klaar!
Wil je zelf aan iemand laten zien hoe speciaal diegene voor je is?
Laat dan uiterlijk 11 februari in een mailtje aan
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
weten wie jij een roos wil geven en eventueel een lief berichtje. Je mag uiteraard ook incognito blijven, je geheim is veilig bij onze eigen apido! Elke eerste roos die je stuurt is gratis, daarna kost het je €1,50 per roos. Daarnaast worden er ook nog Valentijnskaarten ontworpen door de Pria! Genoeg keus dus. 😁

We gaan er vanuit dat je vega shoarma wilt, tenzij je in de notities aangeeft dat je vlees wilt.
Wie:
Après-CKI
Wat:
Shoarma avond
Waar:
Baracuda Zeeverkenners, Verlengde Hoogravenseweg 25
Wanneer:
13 februari 2023
Kosten:
5-8 euro