[DraeCKI] Theatershow Audities

Donderdag 21 september 2023 15:00 - Donderdag 21 september 2023 17:00 - 7 mensen gaan
[DraeCKI] Theatershow Audities!!! Deze activiteit vindt zowel op de 21e als de 22e plaats. Als je er een mist kan je gewoon naar de andere gaan!!!

Nu dat we hebben kunnen opwarmen en oefenen bij de theaterspelletjes wordt het hoog tijd voor de ware show, en daar hebben we JOU bij nodig! Wij van de Draea-commissie hebben ons deze zomer met volle overgave ontfermd over weer een zelf-geschreven theaterstuk en wij zoeken acteurs/actrices om dit eind Februari op het grote podium te verwezelijken!

Maar voordat de wekelijkse repetities van start kunnen wordt het eerst tijd voor de audities! Acteerwerk van iedere plank is welkom, je hoeft geen expert te zijn om een rol te kunnen bemachtigen dus doe lekker mee!

Mocht je nou beide gelegenheden niet kunnen of onverhoopt ziek zijn maar wel graag auditie willen doen, spreek dan vooral iemand van de commissie aan of stuur Bart van Keep of Julia Bartelink een WhatsApp-berichtje, en dan zullen we een los auditie-momentje voor je inplannen (Telefoonnummers te vinden in het smoelenboek).
Wie:
DraeCKI
Wat:
DraeCKI audities
Waar:
ISRAELS - 1.02
Wanneer:
21 September 15:00 en 22 september 15:00