[Après-CKI] Kerstdiner

Donderdag 21 december 2023 17:30 - Donderdag 21 december 2023 23:59 - 41 mensen gaan (40 max)
[Après-CKI] KerstdinerJaja de kerst komt alweer steeds dichterbij en natuurlijk wordt het traditionele Incognito Kerstdiner weer georganiseerd!

Dit jaar vind het op 21 december plaats in het Oude Tolhuys en hebben we weer een prachtig menu in de aanbieding die je hieronder kan zien. Voor maar €30,00 krijg je drie gangen geserveerd met bij elke gang keuze uit drie heerlijke gerechten. Laat bij je inschrijving gelijk even weten voor welke gerechten jij kiest wilt in de notities.

We hebben plek voor 50 man en het is first come first serve. Schrijf je dus zo snel mogelijk in, want er is altijd veel animo voor het kerstdiner!

De trecki locatie zal weer worden onthuld tijdens het diner en ook hebben we dit jaar wat extra’s: je kan de komende maand gezellig een kerstkaartje komen schrijven op Hocki. Schrijf een lief berichtje aan een goede vriend, of juist aan iemand die je niet zo goed kent, en dan delen wij de kaartjes uit tijdens het kerstdiner. De kerstkaarten zijn gratis en je kan ze halen en inleveren bij Hocki, dus kom vooral even langs! Natuurlijk mag je ook eigen kerstkaartjes inleveren.

Na het diner zal er ook een borrel zijn!
Wie:
Après-CKI
Wat:
Kerstdiner
Waar:
Het oude Tolhuys
Wanneer:
21 december
Kosten:
+/- 30 euro + je eigen drankjes