[Aluminium] NS-Wandeling + Picknick

Zaterdag 15 juni 2024 11:00 - Zaterdag 15 juni 2024 16:00 - 7 mensen gaan
[Aluminium] NS-Wandeling + PicknickHet is al bijna zomer en het vakantiegevoel begint te kriebelen. Misschien duurt het nog even voordat je echt op vakantie mag, maar in de tussentijd heeft de Aluminium een zoethoudertje voor je. We pakken namelijk de trein en de benenwagen bij de Alu NS-wandeling!

Op 15 juni spreken we om 11:00 af bij station Bilthoven, aan de noordkant van het station (loop het perron af, de tunnel in, en ga naar links) naast de bushaltes en de rotonde aan de Jan Steenlaan. Vanaf daar gaan we een prachtige wandeling maken door natuur en stad. We lopen door natuurgebieden, over landgoederen en langs de singel naar het centrum van Utrecht. Een gedetailleerde omschrijving van de route is te vinden op Website!
Onderweg stoppen we nog even voor een picknick in de natuur. Voel je vrij om iets mee te nemen, maar de commissie zorgt dat er voldoende te eten en te drinken is. Naar verwachting komen we dan tussen 15:00 en 16:00 aan bij Utrecht Centraal. Mocht je eerder weg willen of moeten, dan kun je na 8 km ook de bus naar Utrecht nemen.
Kortom, een heerlijke wandeling door een mooi stukje Nederland in goed gezelschap. Tot dan!
Wie:
Aluminium
Wat:
NS-wandeling
Waar:
Station Bilthoven
Wanneer:
Zaterdag 15 juni 11:00 - 16:00
Kosten:
Je eigen OV kosten