USCKI Incognito Logo link

Bestuur 28 (2017 - 2018)

Bestuur 28
o.d.z. “Geef even fucks”

Het maakt ze allemaal niets uit. Deze goed uit de kluiten gewassen lui zijn klaar om de zeeën te trotseren. Geen oceaan is te groot voor hen, geen vijand te sterk. Het 28e bestuur der Incognito heeft zijn borst nat gemaakt, het dek geschrobt en de zeilen gehesen. Geen golf van eerstejaars, hoe hoog ook, kan hen verrassen. Deze zeeratten hebben er zin in om van dit bestuursjaar één grote beestenboel te maken.

De kleur die zij zich toe-eigenden is een rood. Een rood, donkerder dan de Incognito huiskleur, donkerder dan rode wijnvlekken na een geslaagde avond met een Franse vrouw en donkerder dan het bloed van hun vijanden. Maroon. Stop dat maar in een blauw jasje en je hebt een succesformule voor iedere gelegenheid.


Deze temperamentvolle troep wordt geleid door niemand minder dan Levien van Krieken. Hij is net een bruine labrador. Vol overtuiging en enthousiasme is hij in staat om de blinden door donkere tijden te geleiden. Hij is de beste vriend van de mens en kan op feestjes herkend worden aan zijn rare dansmoves en zijn voorliefde voor het drinken van tomatenketchup met wodka.

Viviënne Buisman is als een enthousiaste blonde cavia. Ze is braaf en plichtsgetrouw en heeft altijd haar hok op orde. Daarbij heeft ze net als het zachte kleine beestje een voorliefde voor dekentjes en vergeten groenten. Anders dan een cavia is zij overigens vooral in de winter actief en valt zij dan te lokken met slechte kerstklassiekers.

Over Incognito’s bezittingen waakt de Cyril de Kock, onze geldwolf. Hoewel hij kan bijten als je niet op tijd betaalt, heeft deze jongen altijd het beste met de roedel voor. Maar niet alleen wanbetalers moeten oppassen voor dit roofdier. Deze Franse Casanova weet namelijk ook de vrouwtjes als een waar alfamannetje te verslinden.

Met Jules van den Berg hebben we niet alleen een geweldige onderhandelaar in huis, deze kameleon is van alle markten thuis. Voor ieder van haar academische of bedrijfscontacten weet ze zich geweldig aan te passen. Ze is overigens ook in staat om je volledig te verslinden als je besluit een vervelende vlieg te zijn. Ze heeft beharing die regelmatig mee van kleur verandert.

Michel Doré is onze rode panda. Hij wil altijd overal bij zijn en gezellig doen. Met zijn klauwtjes wil hij soms nog wel eens onhandig zijn, maar hij weet ze goed over een gitaarhals te laten glijden. Dit gezelschapsdier is altijd wel te porren voor een feestje en een biertje, maar por wel voorzichtig want dit beestje schrikt gemakkelijk.

Voor onze publiciteit zorgt de enthousiaste Lotje Bosman. Je zult haar regelmatig als een jonge kitten rond zien rennen door HoCKI, terwijl ze van alles miauwt over posters en AiAiAi’s. Na haar gekke vijf minuten zal ze ineens op een bank springen en daar rustig verder spinnen. Mocht zij aan uw bank krabben, dan is een bolletje wol vaak genoeg om haar af te leiden.


 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Voorzitter)
 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Secretaris)
 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Penningmeester)
 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Bestuurslid ABC)
 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Bestuurslid Après-CKI)
 • <Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
  (Bestuurslid Publiciteit)