USCKI Incognito Logo link

Bestuur 27 (2016 - 2017)

Bestuur 27
o.d.z. “Platform!”

De mannen en vrouwen van bestuur 27 zijn hier. Ze zijn hier, en ze hebben honger. Hongerig zijn ze, naar nieuwe uitdagingen. Alleen al de gedachte aan de hoeveelheid eerstejaars die aan de horizon begint op te doemen kan hun maag doen rommelen, om nog niet eens te spreken over dorst. Een goed gesprek over onderwijszaken zal ze bewust maken van de droogte van hun keel, en als ze ook maar neigen herinnerd te worden aan de huisvesting van HoCKI loopt het water ze in de mond. De kleding van de 27’ers kan worden geünificeerd met een bounty, maar dan met roze en grijs.

Kevin “Perry” Hardeman kan, om deze analogie voort te zetten, het best worden vergeleken met een avocado. Wanneer je het verder weet te zoeken dan dat softe, pastelkleurige laagje, is het onmogelijk de pit, of ‘harde kern’, te missen. Deze jongen grijpt elke gelegenheid omringd te worden door mede-avocado’s aan, of deze nou van Incognito zijn, of een willekeurige andere connectie. Je zult hem dan ook bij bijna elke borrel, elk feest en elke spontane parkchilling kunnen vinden.

Florentijn “Flo” Knol is meer als een broodje kaas met kaviaar en een klein stukje sla. Van de buitenkant lijkt het een heel simpel broodje, maar bij het nemen van de tweede hap besef je je dat je meer proeft dan alleen dat broodje kaas dat je verwachtte. Florentijn is een fascinerende combinatie van ingrediënten, die je zelf nooit bij elkaar zou zoeken. Op de momenten dat je het het minst verwacht, komt Florentijn met de beste ideeën die niemand anders ooit bedacht zou kunnen hebben. (Oep! Was die sla eigenlijk wel sla?)

Virginia “Gibby” Meijer is de ambachtelijke verse stroopwafel van het bestuur. Gibby is de vrouw die doet wat ze zegt, en zegt wat ze doet. Gevuld met goede ideeën en ambitie trekt ze dit jaar langs alle obstakels, en terwijl ze alle ToDo’s wegstreept en begrotingen afhandelt laat ze een heerlijke geur achter zich. Als je haar ziet moet je maar eens ruiken. Hmmm…

Mark “странный” Berger is onze dumpling bestrooid met dille. Met zijn Russische roots en dito aanpak is níets voor deze man een probleem. Zijn planning is doorgaans tot de nok toe gevuld, en mocht dit eens niet het geval zijn, dan zal dat vast niet lang meer duren. De ABC zal dit jaar vlammen als nooit tevoren en we weten aan wie we dat te danken hebben. Mark. Fucking. Berger.

Tobias “vet cool man.” Cadée (met zo’n maf streepje op de “e”) is het overpriced vijfsterren driegangendiner van het bestuur. Want, zoals hij dat zelf zou zeggen: “Wat duur is, is lekker”. Dit geldt trouwens ook voor bier. Want wie Tobias zegt, zegt bier, en wie bier zegt, zegt après-CKI (après-CKI après-CKIIIII). Deze jongen gaat rocken, wat gegarandeerd zal blijken uit dit jaar.

Merel “Wummie” Wemelsfelder is ons softijsje met discodip. Meer kleur is meer beter, en meer Merel is dat ook. “Kleurtjes!” is dan ook een typische uitroep die je haar vaak hoort doen. Ze gaat dit jaar de AiAiAi en de LoeCKI verblijden met haar creativiteit en enthousiasme. Iedereen gaat dat merken, en niemand komt daar onderuit. Bam!

Oh man, wat een bestuur en wat een mensen. Wij hebben er zin in! En nu eten.


  • Kevin Hardeman (Voorzitter)
  • Florentijn Knol (Secretaris)
  • Virginia Meijer (Penningmeester)
  • Mark Berger (Bestuurslid ABC)
  • Tobias Cadee (Bestuurslid Après-CKI)
  • Merel Wemelsfelder (Bestuurslid Publiciteit)