USCKI Incognito Logo link

TreCKI

Foto van de TreCKI-commissie
Incognito is graag grensverleggend bezig. De TreCKI, USCKI's eigenste studiereiscommissie, neemt hierin het voortouw door elk jaar een reis te organiseren naar een buitenlandse universiteitsstad. In eerdere jaren is er al een bezoek gebracht aan onder meer Barcelona, Boston, Budapest, Edinburgh, Kopenhagen, Parijs, Rome, Wenen, Londen, Praag, Sint Petersburg, Glasgow en Lisabon!

Ook dit jaar willen we weer zo'n feest organiseren, maar daarbij hebben we jouw hulp nodig! Kom nu ons team versterken door te mailen naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
, en bouw mee aan de leukste activiteit van het jaar!

We zullen afreizen naar een net zo exotisch oord als eerder genoemde steden. Een week lang zullen we ons onderdompelen in al wat die stad te bieden heeft op het gebied van wetenschap, cultuur en [vul favoriete hobby in]. Er is altijd wat tijd om voor jezelf of in een kleiner groepje de stad te verkennen, en in het bijzonder zullen we natuurlijk op zoek gaan naar de AI aldaar.

De ervaring leert dat Incognito's studiereizen niet alleen wetenschappelijk verantwoord, maar vooral ook zeer leuk zijn. Het is dan ook geen toeval dat de studiereis vaak als hoogtepunt van het jaar wordt gezien!

E-mailadres: 

<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>

Subcommissies