Persoonsgegevens

Profielfoto

Hier kan je een profielfoto uploaden voor in Incognito's smoelenboek. (Dit is een U.S.C.K.I. Incognito "facebook" pagina).

Het uploaden van een foto is niet verplicht, maar wordt wel gewaardeerd :) Als je dit niet wilt, kan je op 'Volgende' drukken!

Je kan je profielfoto voor het smoelenboek ten alle tijden aanpassen/verwijderen via de Incognito website.

Contact informatie

Betalingsinformatie

Je betaalt het totale bedrag per machtiging. Helaas is het dit jaar niet mogelijk om de contributie contant te betalen.

Deze machtiging heeft als voordeel dat je geen zorgen hebt aan onkosten die je tijdens een activiteit maakt, maar dat deze later in rekening worden gebracht en afgeschreven. Je krijgt minimaal twee weken voor de datum van afschrijving bericht hierover en je kan de afschrijving altijd weigeren. Ook zit er een limiet op de hoeveelheid geld die per keer mag worden afgeschreven. Het is dus een doorlopende machtiging.

Voor vragen kan je contact opnemen met onze penningmeester .

Dit wordt gebruikt voor de financiële administratie van U.S.C.K.I. Incognito

Overig

Je persoonlijke gegevens worden gevraagd om de introductie zo goed mogelijk te kunnen organiseren. Verder worden voor het lidmaatschap bij U.S.C.K.I. Incognito je gegevens aan de vereniging verstrekt. In geen geval zullen de gegevens aan derden worden verstrekt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je inbox, voicemail of brievenbus door ons wordt overladen met overbodige informatie.
Voor meer informatie, zie Incognito's Privacy beleid . Een overzicht van welke gegevens worden verzameld en hoe deze worden verwerkt is beschikbaar in het regelement dataindexatie .