USCKI Incognito Logo link

Nieuwsberichten

<< < 1 2 3 ... > >> Pagina:

Bestuursnieuws HoCKI gesloten
(Merel Wemelsfelder / )

In verband met de studiereis zal HoCKI de hele komende week gesloten zijn. Vanaf 24 april zijn jullie allemaal weer welkom! Iedereen een fijne vakantie gewenst!

liefs,
het bestuur

Bestuursnieuws Kandidaatsbestuur 27 is bekend!
(Merel Wemelsfelder / )

Lieve leden,

Het 27e kandidaatsbestuur is bekend! Gisteravond heeft iedere aanwezige bij de bandjesavond ze al kunnen aanschouwen, maar ook de rest van jullie zullen we niet langer in spanning laten. Zie hier onze kandidaten voor bestuur 28:

Kandidaatvoorzitter: Levien van Krieken
Kandidaatsecretaris: Viviënne Buisman
Kandidaatpenningmeester: Cyril de Kock
Kandidaatbestuurslid ABC: Jules van den Berg
Kandidaatbestuurslid Après-CKI: Michel Doré
Kandidaatbestuurslid Publiciteit: Lotje Bosman

Liefs,
Bestuur 27

Bestuursnieuws Symposium
(Florentijn Knol / )

Zoals elk jaar organiseert Incognito weer een symposium. Dit jaar is het thema kunstmatige creativiteit!

Kan AI creatief zijn? Hoe ziet die creativiteit er dan uit? Wat voor technieken worden gebruikt voor creativiteit?

Deze vragen en nog veel meer zullen 16 juni in de Boothzaal worden beantwoord. Dit zal niet alleen worden gedaan door academici. Er zal namelijk ook een kunstenaar zijn die vanuit zijn vakgebied zal praten over creatieve AI.

Dit alles zal aan elkaar worden gepraat door niemand minder dan Johannes Korbmacher.

Voor meer informatie: https://symposium.uscki.nl/

Lees verder...

Bestuursnieuws Wijzigingen curriculum 2017/2018
(Merel Wemelsfelder / )

Jullie hebben het al voorbij zien komen op Blackboard, via de mail en op Facebook: voor 2017/2018 staat er een nieuw curriculum klaar. Voordat je denkt: "Dat is voor mij toch niet interessant?", lees even de onderstaande wijzigingen waar iedereen die volgend jaar nog studeert mee te maken krijgt:

Er verschuiven een aantal vakken van blok vanaf 2017/2018. Voor de verplichte vakken en trackvakken zijn deze wijzigingen als volgt:
  • Logische Complexiteit: van blok 2 naar blok 1
  • Wiskunde voor KI: van blok 3 naar blok 2
  • Semantics: van blok 4 naar blok 2
  • Logische Grammatica's: van blok 4 naar blok 3
  • Inleiding Adaptieve Systemen: van blok 4 naar blok 3
  • Datastructuren voor KI: van blok 1 naar blok 4
  • Kennis en Wetenschap (voor KI): van blok 1 naar blok 4
N.B. dit geldt dus nog niet voor het komende blok 4!

Op Blackboard (onder: Bachelor Kunstmatige Intelligentie) kun je de overgangsregelingen vinden voor het nieuwe curriculum. Met deze regeling mag je er dus voor kiezen om het nieuwe curriculum te volgen in plaats van je huidige vakkenpakket. Check dit even, zeker als je nog een aantal vakken moet halen van je track, want wie weet is het nieuwe pakket wel interessanter/geschikter voor jou! (Voor vragen hierover kun je trouwens beter terecht bij Ruben van Doorn (studieadviseur) of Janneke van Lith (opleidingscoordinator).

groetjes,
de OC

Bestuursnieuws Boeken bestellen blok 4
(Virginia Meijer / )

Hallo hallo lieve leden!

Dit is de laatste keer dat jullie dit berichtje van mij zullen krijgen.. Voor het laatst heb ik gezwoegd en gestreden voor jullie, docenten én CultCKI gestalkt. En nu is het zover: de boekenlijst voor blok 4 staat klaar!
Naast de verplichte boeken staan er weer 2 leuke studiegerelateerde boeken bij! Ten eerste het boek dat door de CultCKI het komende blok wordt gelezen. En daarnaast een stripboek dat jullie wellicht van de Ouderdag kennen, a.k.a. Johannes zijn favoriete boek, a.k.a. De Logicomix!
Dus bestel nu snel je boeken via deze website.

Liefs,
Virginia

Bestuursnieuws Onderwijsenquête en brownie/taart/koek
(Merel Wemelsfelder / )

De OC heeft een enquête gemaakt over de KI-bachelor met vragen over allerlei aspecten van de studie. Je kan er al je ideeën en feedback over de opleiding in kwijt, en de OC gaat de resultaten gebruiken om mooie nieuwe plannen mee op te stellen. Je vult de enquête hier in: https://goo.gl/forms/qBByoPvQfHp0CFxX2.

Kan je nou niet jezelf hiervoor motiveren? Op donderdag 6 april en maandag 10 april kun je in ruil voor een stukje brownie/taart/koek de OC-onderwijsenquête komen invullen op HoCKI! Lekker eten + je eigen opleiding verbeteren: beter wordt het niet toch?

Bestuursnieuws Bandjesavond
(Tobias Cadee / )

13 april is het alweer tijd voor de bandjesavond. Vergeet niet je act aan te melden vóór 6 april 23:59 door te mailen naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
!

Bestuursnieuws Vrienden van Incognito!
(Virginia Meijer / )

TLDR; Wil je Vriend van Incognito worden? Lees dan vooral door!

Lieve leden,

Ook dit jaar is het weer tijd om de mooiste lijst op HoCKI te updaten: De vrienden van Incognito-lijst!

Natuurlijk hoef ik jullie niet te vertellen wat Vrienden van Incognito inhoudt! Of de eeuwige dank en respect die je ervoor terugkrijgt <3

Wat ik jullie wel zal vertellen is hoe je voor 2017 Vriend van Incognito kan worden!
Wil je nou wel de karmapunten, de waardering en jouw naam op de lijst terugzien? Maak dan voor 1 april €25,00 over naar het volgende rekeningnummer (NL06 INGB 0000 6902 61 t.n.v. USCKI Incognito) o.v.v. Voornaam + Achternaam + Vriend van Incognito. Nu ben je ook Vriend van Incognito!

Hopelijk zie ik jullie namen dit jaar terug op de lijst!

Liefs,
Virginia

p.s. als je voor langer dan 1 jaar een vriend wil worden, stuur dan een mailtje naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
 Wink

Bestuursnieuws Incognitoër van de maand februari
(Kevin Hardeman / )

De Incognitoër van de maand februari is bekend! Ja, je hebt gelijk, het is al halverwege maart, maar laten we dat vooral even door de vingers zien.

De Incognitoër van februari is gekozen op zijn stille kracht binnen de vereniging. Het is iemand die je niet zo vaak ziet bij activiteiten en op de verenigingskamer vanwege zijn drukke leven, maar die achter de schermen wel heel hard bezig is voor Incognito als zijnde voorzitter van de AppCKI. Ja, dan heb ik het natuurlijk over Jan de Mooij. Gefeliciteerd!

Vergeet intussen niet te stemmen op de Incognitoër van de maand maart!

Bestuursnieuws HR aangepast
(Kevin Hardeman / )

Het Huishoudelijk Reglement is aangepast. Op de afrekenings-ALv zijn de nieuwe artikelen 37, 38 en 39 ingestemd en deze artikelen zijn vanaf nu te zien in het aangepaste HR. Je kan het HR vinden onder kopje Incognito -> Bestuur -> Bestuursdocumenten.

Lees verder...
<< < 1 2 3 ... > >> Pagina: