USCKI Incognito Logo link

Nieuwsberichten

<< < 1 2 3 ... > >> Pagina:

Bestuursnieuws Incognitoër van de maand
(Viviënne Buisman / )

Elke maand willen we een Incognitoër even extra in het zonnetje zetten. Iemand die deze maand net even dat extra beetje heeft gedaan voor Incognito of mede-studenten.

Jij kan iemand nomineren door een briefje met jouw naam, de naam van de persoon die je nomineert en de reden waarom die persoon het zou moeten worden, in de rode brievenbus op HoCKI te stoppen. Eind september maken wij de Incognitoër van de maand bekend en belonen wij als bestuur diegene met een klein bedankje.

Stem ze!

Bestuursnieuws Bierkoelkast UitHocki
(Cyril de Kock / )

Lieve leden,

Door de magie van de ICKI werkt de koelkast op UitHoCKI nu via een digitale webshop! Als je nu een biertje uit de koelkast haalt kun je via shop.uscki.nl inloggen met je USCKI account, het product één keer aanklikken en zo een digitaal streepje zetten. Deze module werkt heel makkelijk via je laptop maar ook via je telefoon. Dit is als vervanging van de papieren lijst die we hiervoor gebruikten. Binnenstad-HoCKI blijft voorlopig wel op het oude papieren systeem werken.

Veel drinkplezier!

Cyril

Bestuursnieuws Reguliere opening UitHoCKI
(Levien van Krieken / )

Beste leden!

Vanaf deze week zal ons hok op de Uithof regulier geopend zijn! Dit betekend dat normaal gesproken tussen 10:45 en 19:00 dit hok open zal zijn. De kamer is helemaal in een hoekje van het Buys Ballotgebouw, namelijk BBG 2.61. Dus als je tussen je colleges op de Uithof op zoek bent naar ontspanning, werkruimte of misschien gewoon koffie, kom gezellig langs!

Tot daar!

Levien

Bestuursnieuws Boeken!
(Jules van den Berg / )

Er is een nalevering van boeken op HoCKI bezorgd! Vanaf vandaag op te halen in de binnenstad.

ICKI-nieuws Gepland onderhoud
(Ty Mees / )

Hoi lieve leden!

Aankomende vrijdag zal de ICKI onderhoud uitvoeren op onze productie server. De site zal bereikbaar blijven, maar het kan zijn dat sommige pagina's tijdelijk niet bereikbaar zullen zijn.

Ook kan het zijn dat inloggen op de webdav tijdelijk niet mogelijk is. Als je iets nodig hebt, kan je mij bellen.

De mail aliassen en subdomeinen zullen blijven werken zoals normaal.

De bugtracker zal na dit onderhoud tijdelijk niet toegankelijk zijn. Als je toch een bug vindt, kan je de ICKI een mailtje sturen. Smile

Liefs,
Ty

Bestuursnieuws Boeken ophalen
(Cyril de Kock / )

Vanaf morgen kun je op HoCKI je boeken ophalen. Zet hierbij een vinkje achter je naam op de lijst die boven de stapel boeken hangt. Dit geldt voor boeken die voor 25 augustus via de Studystore besteld zijn.

Veel succes met studeren!

Bestuursnieuws Boeken bestellen
(Lotje Bosman / )

Je hebt nog tot de 25e om met korting je boeken te bestellen! Doe dit via de volgende link:
https://incognitoutrecht.itdepartment.nl/
Deze boeken kun je vanaf 4 september op Hocki (Drift 21 1.03) afhalen.

Fijne laatste twee vakantieweken!

Bestuursnieuws Fijne vakantie!
(Viviënne Buisman / )

Yeah het is vakantie! Dit betekent wel dat het hok de komende tijd gesloten zal zijn, dus geniet van je vakantie tot je weer in september HoCKI en je mede-KI'ers kan omarmen!

Zonnige groet!

Bestuursnieuws Symposium
(Lotje Bosman / )

Hey allemaal!

Deze vrijdag is het jaarlijkse symposium van Incognito! Het thema is ARTificial Intelligence en zal dus gaan over AI en kunst. Het hele symposium is in het Engels, dus neem vooral je Engelse vrienden/kennissen mee!
Dit festijn begint om 12:00 uur in de Boothzaal, be there or don't be not there.

Liefs!

Lees verder...

Bestuursnieuws Bandjesavond 2017
(Merel Wemelsfelder / )

<< < 1 2 3 ... > >> Pagina: