USCKI Incognito Logo link

Nieuwsberichten

<< < 1 2 3 4 5 ... > >> Pagina:

Bestuursnieuws Bandjesavond
(Tobias Cadee / )

13 april is het alweer tijd voor de bandjesavond. Vergeet niet je act aan te melden vóór 6 april 23:59 door te mailen naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
!

Bestuursnieuws Vrienden van Incognito!
(Virginia Meijer / )

TLDR; Wil je Vriend van Incognito worden? Lees dan vooral door!

Lieve leden,

Ook dit jaar is het weer tijd om de mooiste lijst op HoCKI te updaten: De vrienden van Incognito-lijst!

Natuurlijk hoef ik jullie niet te vertellen wat Vrienden van Incognito inhoudt! Of de eeuwige dank en respect die je ervoor terugkrijgt <3

Wat ik jullie wel zal vertellen is hoe je voor 2017 Vriend van Incognito kan worden!
Wil je nou wel de karmapunten, de waardering en jouw naam op de lijst terugzien? Maak dan voor 1 april €25,00 over naar het volgende rekeningnummer (NL06 INGB 0000 6902 61 t.n.v. USCKI Incognito) o.v.v. Voornaam + Achternaam + Vriend van Incognito. Nu ben je ook Vriend van Incognito!

Hopelijk zie ik jullie namen dit jaar terug op de lijst!

Liefs,
Virginia

p.s. als je voor langer dan 1 jaar een vriend wil worden, stuur dan een mailtje naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
 Wink

Bestuursnieuws Incognitoër van de maand februari
(Kevin Hardeman / )

De Incognitoër van de maand februari is bekend! Ja, je hebt gelijk, het is al halverwege maart, maar laten we dat vooral even door de vingers zien.

De Incognitoër van februari is gekozen op zijn stille kracht binnen de vereniging. Het is iemand die je niet zo vaak ziet bij activiteiten en op de verenigingskamer vanwege zijn drukke leven, maar die achter de schermen wel heel hard bezig is voor Incognito als zijnde voorzitter van de AppCKI. Ja, dan heb ik het natuurlijk over Jan de Mooij. Gefeliciteerd!

Vergeet intussen niet te stemmen op de Incognitoër van de maand maart!

Bestuursnieuws HR aangepast
(Kevin Hardeman / )

Het Huishoudelijk Reglement is aangepast. Op de afrekenings-ALv zijn de nieuwe artikelen 37, 38 en 39 ingestemd en deze artikelen zijn vanaf nu te zien in het aangepaste HR. Je kan het HR vinden onder kopje Incognito -> Bestuur -> Bestuursdocumenten.

Lees verder...

Bestuursnieuws Deathmatch: Studenten vs. Alumni
(Kevin Hardeman / )

De deathmatch is een avond waarop Alumni tegen Studenten gaan strijden. Wie van de categorieën wint de avond?

Ben jij goed in skippyballen? Of als dat te lang geleden voor je is ben je misschien inmiddels beter in postzegels plakken of satéprikkers op lengte sorteren? Wat voor obscuur (verborgen) talent jij ook hebt, wees niet bang onze alumni, of juist studenten, erin uit te dagen. You got this! Check eventjes de tabel om te checken of jouw skill toevallig al tot een uitdaging gevormd is, maar zo niet, kan deze er natuurlijk gewoon nog bij. Kom op de deathmatch jouw talenten laten shinen en laat zien of studenten of alumni beter zijn!

groetjes,
de Aluminium

Bestuursnieuws Incognitoër van de maand januari
(Merel Wemelsfelder / )

En de Incognitoër van de maand januari is geworden.. Aafke van Welbergen! Haar strijden om iedereen die dat wil mee te krijgen op studiereis heeft menig Incognitoër kunnen overtuigen van haar awesomeheid. Wat een chick. Dit keer deze blijde mededeling wel met een gebrek aan eervolle vermeldingen, want die ben ik kwijtgeraakt, mijn excuses.. Anyway, Aafke, gefeliciteerd! Komt allen haar mooie hoofdje op HoCKI aanschouwen in de enige echte Incognitoër-van-de-maandlijst.

Bestuursnieuws Inschrijving Bestuur 28 geopend
(Kevin Hardeman / )

Hoi!
De bestuursinformatiemiddag is weer achter de rug en de inschrijvingen zijn daar officieel geopend. Tot 7 maart kun je een sollicitatie sturen naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
 met daarin je beoogde bestuursfunctie(s) en een motivatie.
Let hierbij op het volgende: Het bestuursweekend zal plaatsvinden van 19 tot 21 mei. Houd deze data dus voor de zekerheid alvast vrij in je agenda!
We zien de sollicitaties graag tegemoet.
Groetjes namens ons alle zes,
Kevin

Bestuursnieuws Boeken ophalen voor blok 3
(Virginia Meijer / )

Hee lieve leden,

Als je boeken hebt besteld kan je deze ophalen op HoCKI! Blok 3 begint komende maandag, dus zorg ervoor dat je je boeken op tijd hebt opgehaald Wink

Liefs,
Virginia

Bestuursnieuws CKIpido
(Kevin Hardeman / )

Lieve, leuke, spontane en aantrekkelijke leden,

De shoarmadag komt er weer bijna aan (9 februari) en dit betekent dat, naast de geur van knoflook, de liefde weer in de lucht hangt. Om deze reden knoopt CKIpido zijn vleugeltjes weer om en worden zijn liefdespijlen geslepen.

Dus, wil jij aan die KI-hunk/chick laten weten hoe awesome die persoon is? Stuur dan een mailtje naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
 met daarin een korte (anonieme) boodschap. Op de shoarmadag zal dan jouw vlam verrast worden met een roos met daaraan jouw boodschap. CKIpido is niet principieel tegen polygamie, dus het is ook mogelijk meerdere rozen te sturen. De eerste roos die je stuurt is gratis, en voor elke extra roos betaal je een euro.

Alle liefde,
CKIpido

Bestuursnieuws Bestel je boeken voor blok 3
(Virginia Meijer / )

Heeeeee lieve leden!
Je bent nu misschien bezig met de laatste loodjes voor de laatste tentamens en die laatste deadlines halen. En dat is het alweer zo ver, dan ben je op de helft van het jaar!
Maar je hebt ook nog een tweede helft te gaan.. en daarvoor heb je boeken nodig Wink Laat het nou zo zijn dat je de boeken voor blok 3 nu kan bestellen via deze website.

Ook staat het CultCKI boek er weer bij en een mooi boek over presentaties geven, zodat je helemaal voorbereid bent voor blok 3!
Dus bestel snel Smile

Liefs,
Virginia
<< < 1 2 3 4 5 ... > >> Pagina: