USCKI Incognito Logo link

Sponsors van USCKI Incognito

Capgemini
Kom bij Capgemini en geef gas op je carrière in IT!
Ben jij vastbesloten om je ambitie om te zetten in succes? Kom bij Capgemini en geef gas op je carrière in IT! Als Young Professional (0-2 jaar werkervaring) geven we je de ruimte om te ontdekken waar je krachten liggen als IT consultant en deze verder te ontwikkelen. Trainingen, opleidingen, coaching on the job, alles wordt in het werk gesteld om je zo snel mogelijk topprestaties te laten neerzetten bij onze klanten.

Persoonlijke ontwikkeling
Als je bij ons start leren we je in onze masterclasses alles wat je nodig hebt om zo snel mogelijk op een opdracht te starten. De ontwikkelingen in de markt gaan razendsnel dus ook na je start blijft de aandacht voor jouw groei en wordt er ruimschoots in jou geïnvesteerd. Met de Capgemini Academy in Nederland, de Capgemini University in Parijs en een persoonlijk ontwikkelplan komt jouw ontwikkeling in een stroomversnelling.

Werken bij Capgemini
Bij onze klanten werk je aan projecten. Je kunt bijvoorbeeld in een scrumteam betrokken zijn als webontwikkelaar voor applicaties, zoals mobiel- en internetbankieren, als infrastructure engineer werken aan migratieprojecten bij overheidsinstanties of kruip in de huid van een business analyst en help onze klanten met de configuratie en implementatie van hun CRM-pakket. De meest voorkomende rollen zijn die van software engineer, infrastructure engineer, insights & data consultant, test consultant en business analist.

Cultuur
Werken bij Capgemini betekent werken bij een organisatie met de kenmerken van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot internationaal bedrijf. Onze organisatie kenmerkt zich door een jij-cultuur; de sfeer is ontspannen en inspirerend. Vaak werk je aan een project in teams met meer en minder ervaren collega's. Gezamenlijk zorg je er voor dat je voor en met de klant het beste resultaat behaald. Wij noemen dit de Collaborative Business Experience.

Paul Rijneveld, Senior Consultant en Software Engineer “Het belangrijkste pluspunt van Capgemini voor mij is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Als Young Professional begon ik met het bouwen van webapplicaties en na iets meer dan een jaar had ik al de leiding over een internationaal team.”

Interesse? Wil jij net als Paul gas geven op je carrière in IT en daarom direct solliciteren? Kijk dan op http://www.werkenbijcapgemini.nl voor onze vacatures. Wil je liever eerst vrijblijvend kennismaken? Schrijf je dan in voor onze Xperienceday! Inschrijven via http://www.xperiencedays.nl
GX Connect

GX Software is marktleider in digital marketing software. Wij hebben namelijk unieke software ontwikkeld (XperienCentral), waarmee organisaties al hun kanalen – van websites tot apps – centraal kunnen beheren. Bijzonder is bovendien dat onze software bezoekersprofielen bijhoudt, waardoor op alle kanalen persoonlijk relevante content kan worden aangeboden. GX Software heeft klanten in allerlei branches, zoals Nationale Nederlanden, KPN, Nationale Postcode Loterij, Voetbal International en AJAX en PSV. Het hoofdkantoor staat in Nijmegen en er werken inmiddels zo’n honderd mensen. Emerce heeft GX Software opgenomen in de lijst met 100 beste bedrijven in e-business. En sinds 2011 keert GX Software jaarlijks terug in het toonaangevende Magic Quadrant van het Amerikaanse onderzoeksbureau Gartner, waarin de beste CMS-leveranciers van de wereld zijn opgenomen.

Waarom is werken bij GX Software zo leuk?
Bij GX Software kun je je na jouw studie verder ontwikkelen als Young Professional. Je start met een opleidingstraject, waarin je onder andere alle ins & outs leert kennen van onze producten. Doordat je intensief wordt begeleid, ben je al snel in staat om zelfstandig aan de slag te gaan voor onze klanten. Je mag je kennis dus in de praktijk gaan toepassen! Vanaf dat moment stippel je samen met je manager je loopbaan verder uit, zodat je jezelf blijft ontwikkelen op persoonlijk en technisch gebied.
GX Software biedt HBO- of WO-studenten op het gebied van IT een mooie carrière in een open en informele omgeving met veel eigen verantwoordelijkheid. Als Young Professional werk je nauw samen met ervaren en professionele collega’s aan interessante projecten bij opdrachtgevers. Werken bij GX Software levert je naast een brede en afwisselende baan ook een goed salaris, 29 vakantiedagen en een laptop en mobiel op. Daarnaast behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. Tot slot is de cultuur bij GX Software heel informeel en persoonlijk. Zo gaan we maandelijks met elkaar de kroeg in, gaan we jaarlijks een weekendje weg en kun je met je collega’s de competitie aangaan op de squashbaan, of op het voetbalveld.

Interesse?
Spreekt het bovenstaande jouw aan? Kijk dan eens op onze website www.werkenbijGXsoftware.com voor meer informatie over GX Software en onze vacatures of neem contact op met onze recruiter Saskia van den Elshout, via
024-3888261 of
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
. Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook of LinkedIn.

TextKernel
Machine Intelligence for People and Jobs

Textkernel is an innovative, fast-growing software company that specialises in information extraction, document understanding, web mining and semantic searching & matching in the HR/Recruitment sector. O

From its humble beginnings as a two-person operation in 2001 to the internationally oriented company it is today, Textkernel has been shaped by the people working here. Not just the cultural diversity of our colleagues, but the variety of their academic and professional backgrounds form the engine that has fueled the development of our products and helped extend our reach worldwide. To date our team consists of more than 80 people from over 25 nationalities.

Currently, we are happy to say that over 1000 companies worldwide use our products that rely on machine intelligence. Besides processing hundreds of millions of CVs/profiles annually we also handle millions of URLs per day to help our clients work smarter not harder.

To continue being on the forefront of innovation in this sector, we need to bring people on board with fresh, challenging viewpoints. Textkernel doesn’t just provide a straightforward, professional and informal working environment for people who love excelling at what they do, but also state of the art research facilities and the freedom to influence the company’s future.

We are small enough to make you matter, but big enough to have a very recognisable impact on the market.

If you are like us, passionate about intelligent machines, advanced computing and R&D, we might have the right opportunity for you!

Contact us via
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
 or visit our career site for all of our open positions. Career site: textkernel. careers
Keylane

KEYLANE

Bij Keylane bouwen we aan zeer succesvolle software voor de verzekeringsbranche. Bij de ruim 60 nationale en internationale klanten die wij bedienen is onze software al een begrip en de kans is groot dat je er onbewust al eens mee in aanraking bent geweest. Bijvoorbeeld bij het online berekenen of afsluiten van een verzekering.

We hebben sterke internationale ambities en vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Noorwegen en Zweden.

Think Talent, act Career
Keylane maakt werk van talent! Hoe? Heel simpel! We bieden je vanaf je eerste dag een groot scala aan opleiding, training en begeleiding. Samen met jou stippelen we je ideale carrière uit en stimuleren wij je om te blijven leren en groeien! Vanaf de start werk je aan een of meerdere projecten, waardoor je je kennis direct kunt toepassen! Je werkt mee aan de ontwikkeling of implementatie van complexe software, zoals het uitbreiden van onze standaardoplossing of een stuk klantspecifiek maatwerk. Samen met je team zul je successen behalen en je zult zien dat klanten tevreden zijn. Jouw werk is een belangrijke schakel in het grotere geheel.

We belonen je daar goed voor. We bieden je naast een goed salaris ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De collegialiteit is hoog. Na het werk is er regelmatig een borrel op kantoor of een uitje met je collega’s buiten de deur. Bij Keylane behoort dit allemaal tot de standaard.

Ben je op zoek naar een leuke baan die perfect aansluit op je (bijna) afgeronde bètastudie? Bij Keylane kun
je na je studie aan de slag als:
Software-Engineer Java/Jee
Wie denkt dat je als software-engineer alleen maar bezig bent met programmeren die heeft het mis. Het
werk van een programmeur bestaat namelijk naast programmeren ook uit het opstellen van technisch- en
logisch programma-ontwerpen.
Bij Keylane kun je werken in verschillende teams: teams die uitbreidingen ontwikkelen op de standaardoplossing en teams die maatwerkprogrammatuur realiseren. De software die Keylane bouwt is bedrijfskritisch en zeer complex. Als software-engineer moet je steeds een aantal stappen vooruit kunnen denken.

Junior Cosultant
De consultant werkt mee in ontwerp- en implementatietrajecten van onze standaardoplossing bij
verzekeringsmaatschappijen. Je vervult hierbij een spilfunctie tussen gebruikers, verzekeringsspecialisten en
IT’ers. Het werk van een consultant focust op het implementeren van verzekeringsproducten in het systeem en het ontwerpen van uitbreidingen op de standaardoplossing. Concrete taken van een consultant zijn: testen, analyse van klantwensen, productontwerp en -inrichting.

Contact
Kijk voor meer informatie op careers.keylane.com. Je kunt contact opnemen met onze recruiters via
telefoonnummer 088 - 404 JOBS of stuur een e-mail naar
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
.