Aluminium

De Commissie

De Aluminium is, zoals de naam doet vermoeden, de alumnicommissie van Incognito. Deze commissie bestaat uit een combinatie van studenten en oud-studenten (C)KI. Samen organiseren zij jaarlijks een activiteit met de focus op alumni. Het bekendste voorbeeld hiervan is de reünie, die sinds 2013 vijfjaarlijks plaatsvindt. Ook hebben er door de jaren heen zogenoemde 'Death Matches' plaatsgevonden. Dit zijn avonden waarin alumni en studenten de strijd met elkaar aangaan in wedstrijden als Jenga, Mario Kart of bierestafettes.

Borrels

Ook vindt er maandelijks een aluminiumborrel plaats, die elke maand goed bezocht wordt. Deze vindt al sinds de U-Rock gesloten is plaats in Café Lijn 4 aan de Twijnstraat.

Commissieverdeling

Op de tijd van schrijven is Kevin Hardeman de voorzitter van deze commissie, waar Daan Di Scala hem bijstaat als bestuursverantwoordelijke. De commissie is op het moment redelijk groot, bestaande uit 13 leden waarvan er 9 actief hebben meegeholpen met het organiseren van de laatste reünie. Hierdoor is er geen directe behoefte aan nieuwe leden, maar mocht je geïnteresseerd zijn om deel te worden van deze commissie dan kun je altijd een van eerder genoemde personen aanspreken. Ook als je een goed idee hebt voor een activiteit houdt de commissie zich altijd aanbevolen.

Contact

Je bereikt ons door ons aan te spreken op de volgende aluminiumborrel, of door een mailtje te sturen naar
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan
!