USCKI Incognito Logo link

Commissievacatures

Ben je naar een toffe activiteit geweest en wil je niets liever dan de volgende activiteit een nog groter succes maken? Of vond je het helemaal niet zo fantastisch en denk je dat de commissie jouw hulp wel kan gebruiken? Dan weet je duidelijk al welke commissie jouw voorkeur heeft, ga ervoor! Neem vooral contact op met de voorzitter of bestuursverantwoordelijke van die commissie, die kun je vinden in het commissieoverzicht. (En als je dat allemaal maar verwarrend vindt: [commissienaam]@uscki.nl gaat naar alle commissieleden.)

Het kan natuurlijk ook zijn dat je graag actiever zou willen worden bij Incognito, maar niet zo goed weet waar je moet beginnen. Of je bent al lid van de helft van de commissies en kan maar niet kiezen welke de volgende zal zijn. In beide gevallen, of alles daar tussenin, is de makkelijkste optie om te mailen naar het bestuur (
<Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan>
), dan kunnen zij jou vertellen welke commissies nog naar leden op zoek zijn naar leden of in welke commissie zij denken dat je goed zou passen!