Samenwerking

U.S.C.K.I. Incognito is de Utrechtse Studievereniging voor Cognitieve Kunstmatige Intelligentie, opgericht in 1990. Incognito houdt zich in hoofdzaak bezig met het organiseren van activiteiten voor haar ruim 800 leden vanuit de bachelor en ruim 100 leden vanuit de master. Voorbeelden hiervan zijn excursies naar KI-gerelateerde bedrijven, studiereizen naar het buitenland, symposia, lezingen, ondersteuning bij de studie, een boekverkoop, het onderhouden van een vier maal per jaar verschijnend verenigingsblad en natuurlijk borrels en feesten. Tenslotte organiseert Incognito de jaarlijkse introductie voor de eerstejaars KI-studenten en een theaterproductie. Ook onze alumni zijn nog erg actief en betrokken bij de vereniging.

KI, voluit Kunstmatige Intelligentie, is een interdisciplinaire studie. Binnen KI combineren we informatica, taalkunde, psychologie, logica en filosofie. Onze studenten zijn breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Door de brede opleiding kijken onze studenten uit verschillende invalshoeken naar problemen en weten zij diverse oplossingsstrategieën.

Als studievereniging vormen wij de brug tussen student en bedrijf. Wij willen dat onze studenten al vroeg tijdens hun studie in contact kunnen komen met veel leuke en diverse bedrijven. Zo kunnen ze zich oriënteren op hun pad binnen de KI en zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Hierom willen wij als studievereniging een goede samenwerking met het bedrijfsleven. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden die wij hieronder verder beschrijven.

Buiten deze mogelijkheden zijn er nog veel andere opties. Mocht u andere ideeën of activiteiten in gedachten hebben, staan wij hier zeker open voor.

Wij hopen een prettige samenwerking tegemoet te gaan.


U.S.C.K.I. Incognito
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan


Samenwerkingsmogelijkheden


Lezingen
Wij bieden onze leden verschillende soorten lezingen.
Onze belangrijkste lezingen zijn in de vorm van Café-KI's. Hierbij krijgt u de mogelijkheid in een informele setting onze studenten een presentatie van een uur tot anderhalf uur te geven. Daarna kunt u onder het genot van een drankje na te praten met de studenten over het onderwerp.
Heeft u liever een broodje dan een biertje? Dan kunt u ook een lunchlezing geven.

Studiereis
Elk jaar organiseert USa Incognito twee verlichtende en vermakelijke studiereizen. In een cultureel en academisch aantrekkelijke stad in Europa brengen 80 tot 100 van onze studenten een week door. In deze week volgen wij verschillende lezingen aan de lokale universiteiten en bezoeken we de culturele hoogtepunten van de stad.
De studiereis is halverwege april en begin mei, en krijgt te zijner tijd extra eigen sponsormogelijkheden. Wij komen graag bij u langs voor een concretere invulling.

Symposium
Elk jaar organiseert USa Incognito een hoogwaardig symposium, waar gerenommeerde sprekers uit binnen- en buitenland hun kennis delen met onze studenten. Elk jaar zijn een stuk of honderd studenten, oud-studenten, en geïnteresseerde academici aanwezig om deze dag vol interessante lezingen te volgen. Het symposium wordt omstreeks juni georganiseerd. Als u geïnteresseerd bent in adverteren voor en tijdens het symposium of het geven van een lezing, neem dan contact op voor onze speciale symposiumpakketten.

AiAiAi
Enkele malen per jaar komt ons verenigingsblad, de AiAiAi, uit voor onze leden en alumni. Het blad staat vol leuke en/of educatieve artikelen voor en door onze studenten. Hierin is ruimte om uw bedrijf onder de aandacht te brengen en te profileren met een advertentie.

Website
De website van USa Incognito is een veelbezochte alledaagse plek voor al onze studenten en alumni. Zij vinden op deze pagina de agenda, het forum, studiehulpmiddelen, foto’s van al onze activiteiten en het laatste nieuws van de vereniging. Op onze sponsorpagina is er ruimte om uw bedrijf te promoten door het plaatsen van uw logo en een bedrijfstekst. Ook kunt u uw naamsbekendheid vergroten door een banner met uw logo op onze voorpagina te plaatsen.

Facebook
Op onze Facebookpagina kan er content worden geplaatst die voor onze leden relevant is. Denk aan relevante KI-vacatures en promotie van KI-evenementen.

Vacatures en stages
Op de website kunnen leden ook de vacaturepagina bekijken. Hiermee kunnen onze studenten en alumni een concreet beeld krijgen van de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Veel van onze studenten blijven na hun afstuderen als alumnus ook actief bij de vereniging en gaan ook via ons op zoek naar een baan. Via onze vacaturepagina komen ze in contact met uw bedrijf.

Activiteiten
Ook door een leuke activiteit met onze studenten te organiseren, kunt u zorgen dat uw studenten met uw bedrijf in aanraking komen. In het verleden hebben we bijvoorbeeld een klimmiddag, boottocht, Jumpsquare, een pokertoernooi en een lasergame-activiteit georganiseerd. Dit biedt u de gelegenheid om op een informelere manier uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij onze leden. Over de invulling van dit soort activiteiten kunnen we altijd overleggen.