Samenwerking

U.S.C.K.I. Incognito is de Utrechtse Studievereniging voor Cognitieve Kunstmatige Intelligentie, opgericht in 1990. Incognito houdt zich in hoofdzaak bezig met het organiseren van activiteiten voor haar ruim 1300 leden vanuit de bachelor en ruim 400 leden vanuit de master. Voorbeelden hiervan zijn excursies naar KI-gerelateerde bedrijven, studiereizen naar het buitenland, symposia, lezingen, ondersteuning bij de studie, een boekverkoop, het onderhouden van een vier maal per jaar verschijnend verenigingsblad en natuurlijk borrels en feesten. Tenslotte organiseert Incognito de jaarlijkse introductie voor de eerstejaars KI-studenten en een theaterproductie. Ook onze alumni zijn nog erg actief en betrokken bij de vereniging.

KI, voluit Kunstmatige Intelligentie, is een interdisciplinaire studie. Binnen KI combineren we informatica, taalkunde, psychologie, logica en filosofie. Onze studenten zijn breed geïnteresseerd, nieuwsgierig en oplossingsgericht. Door de brede opleiding kijken onze studenten uit verschillende invalshoeken naar problemen en weten zij diverse oplossingsstrategieën.

Als studievereniging vormen wij de brug tussen student en bedrijf. Wij willen dat onze studenten al vroeg tijdens hun studie in contact kunnen komen met veel leuke en diverse bedrijven. Zo kunnen ze zich oriënteren op hun pad binnen de KI en zich voorbereiden op de arbeidsmarkt. Hierom willen wij als studievereniging een goede samenwerking met het bedrijfsleven. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden die wij hieronder verder beschrijven.

Buiten deze mogelijkheden zijn er nog veel andere opties. Mocht u andere ideeën of activiteiten in gedachten hebben, staan wij hier zeker open voor.

Wij hopen een prettige samenwerking tegemoet te gaan.


U.S.C.K.I. Incognito
Om hier een e-mailadres te tonen moet javascript aan staan


Samenwerkingsmogelijkheden


ack-Off Companion
Ieder jaar organiseert Incognito in september twee introductieweken voor haar nieuwe lichting eerstejaars. Dit geldt voor veel mensen als een mooie tijd vol kostbare herinneringen. Daarnaast is het vaak hun eerste contact met een bedrijf. Als ack-Off Companion mag u bij een gezelligheidsactiviteit aanwezig zijn om uw bedrijf up een luchtige manier aan onze eerstejaars te introduceren. Een paar dagen daarna organiseren we samen met u een leuke workshop waar onze leden de inhoudelijke kant van uw bedrijf leren kennen. Als kers op de taart kun u daarna ook nog aanwezig zijn bij de introductie BBQ.
Ook zullen we uw bedrijf als enige promoten binnen de introductieperiode. Denk hierbij aan uw logo op de site en op de mentorkleding, een advertentie in ons verenigingsblad, social media promotie en een advertentie in de wekelijkse mail.

Carrièrebeurs
Bij onze studenten merken we dat de kloof tussen het studentenleven en het werkende leven erg groot is. Om studenten zo optimaal mogelijk voor te bereiden op de rest van hun carrière, organiseren wij een carrièrebeurs waar studenten kennis kunnen maken met verschillende bedrijven. Voor u dé mogelijkheid om kennis te maken met nieuwsgierige en breed geïnteresseerde bachelor- en masterstudenten.

Café-KI
Een Café-KI is een lezing in een café. Onder het genot van een drankje vertelt een spreker over een interessant AI-gerelateerd onderwerp. We vinden het leuk om bedrijven uit te nodigen om te kunnen komen vertellen over hoe AI in hun bedrijf naar voren komt. Na de Café-KI is er ruim de tijd om informeel na te praten met de aanwezige studenten. Deze activiteit kan eventueel ook nog in een andere setting plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een lunchlezing.

Inhousedag
Studenten die een (mid)dag de uitdagingen in uw bedrijf aanpakken? Dat kan! Wij komen graag met een groepje studenten langs bij uw bedrijf om te zien hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Door de brede interesse van onze studenten zijn wij gewend problemen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Leerzaam voor ons én voor u!

Verenigingsblad
Incognito kent al sinds ze is opgericht haar eigen verenigingsblad: de AiAiAi. Dit blad wordt een aantal keer per jaar uitgebracht en staat boordevol leuke verhalen, puzzels en studie gerelateerde informatie. Ook is het mogelijk in een AIAIAI te adverteren. Dit kan in de vorm een leuk inhoudelijk stukje, of in de vorm van een reguliere advertentie.

Symposium
Incognito organiseert jaarlijks haar eigen symposium aan de hand van een specifiek thema. Het symposium bestaat uit een aantal lezingen, met tussendoor een uitgebreide lunchpauze. Mogelijkheden tot samenwerking zijn bijvoorbeeld het geven van een workshop en met een standje in de pauze staan

Cursus/Workshop
Heeft uw bedrijf expertise binnen een relevant vakgebied? Onze leden vinden het over het algemeen erg leuk en interessant om bij te leren tijdens een cursus of workshop.

Gelligheidsactiviteit
Bij Incognito vinden we het natuurlijk ook gezellig om af en toe iets anders te doen dan de hele tijd met onze studie bezig zijn. Denk hierbij aan een dansworkshop, karaoke avond, of gewoon samen gezellig een pizzaatje eten om bij te komen.

Commissiekleding
Voor verschillende commissies, zoals de intro-, ouderdag-, en reiscommissies ontwerpt Incognito ieder jaar commissiekleding. Er bestaat de mogelijkheid om het logo van uw bedrijf in het design te verwerken.

Adverteren
De website (www.uscki.nl) van Incognito wordt dagelijks bezocht door onze studenten. Zij vinden hier onder andere de agenda met activiteiten en studiehulpmiddelen. U kunt met uw logo op de voorpagina staan, met een promotietekst op de sponsorpagina, of een vacature op de vacaturepagina.
Ook is het mogelijk om via onze sociale media of wekelijkse nieuwsbrief adverteren. Onze nieuwsbrief wordt wekelijks naar al onze geabonneerde leden (ongeveer 750 abonnees op het moment van schrijven) verstuurd per mail.